Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η «ισχυρή» έκδοση του MINI Countryman με αυτόματο κιβώτιο και το πακέτο εξοπλισμού Chili Plus σε μειωμένη τιμή

Η «ισχυρή» έκδοση του MINI Countryman με αυτόματο κιβώτιο και το πακέτο εξοπλισμού Chili Plus σε μειωμένη τιμή

Το MINI Countryman με άνετους χώρους για 5 επιβάτες, χαρακτηριστική και δυναμική σχεδίαση, χωρητικότητα αποθήκευσης που φτάνει τα 1.390 λίτρα, και προηγμένη τεχνολογία που προσφέρει πρόσθετη ευελιξία,  προσφέρει μοναδική αίσθηση go-kart μεταμορφώνοντας την καθημερινή οδήγηση σε μία διασκεδαστική εμπειρία.


Συνδυάζοντας όλα όσα προσφέρει το ΜΙΝΙ Countryman με έναν ισχυρό δίλιτρο τετρακύλινδρο κινητήρα βενζίνης με ισχύ 192 PS και ένα μοναδικό πακέτο εξοπλισμού, με στοιχεία του βασικού και προαιρετικού εξοπλισμού, θα έχετε το τέλειο αποτέλεσμα για να ζήσετε στο έπακρο τις ασυναγώνιστες ικανότητές του και να φτάσετε στα πιο απομακρυσμένα μέρη.

Το ΜΙΝΙ Cooper S Countryman με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και το πακέτο εξοπλισμού Chili Plus προσφέρεται από την εγχώρια αντιπροσωπεία στην τιμή των €36.096 ή με €299/μήνα.*

Αναλυτικά, το πακέτο εξοπλισμού Chili Plus περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

  • Πακέτο εξοπλισμού Chili.
  • Χρώμα αμαξώματος.
  • Ράγες οροφής σε ασημί ή μαύρο χρώμα.
  • Αυτόματο κιβώτιο Streptonic με διπλό συμπλέκτη.
  • Έλεγχος απόστασης παρκαρίσματος (PDC) πίσω.


Αναμφισβήτητα, το MINI Cooper S Countryman με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και με το πακέτο εξοπλισμού Chili Plus, αποτελεί μια άριστη επιλογή στην κατηγορία καθώς συνδυάζει έναν πολύ ισχυρό κινητήρα με μεγάλη ιπποδύναμη με ένα ιδιαίτερα ελκυστικό πακέτο εξοπλισμoύ.

* Η μηνιαία δόση €299 έχει υπολογιστεί με το πρόγραμμα MINI Select της MINI Financial Services για ενδεικτική αξία MINI Cooper S €36.096, με προκαταβολή €13.310, ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 6,9% (πλέον εισφοράς 0,6% Ν. 128/1975), διάρκεια 48 μήνες, τελευταία μεγάλη δόση €14.799, προστασία δανείου €573, έξοδα φακέλου €270. Συνολικό ποσό πίστωσης €23.359, συνολικό ποσό καταβολής €42.753, ΣΕΠΠΕ 8,08%.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ΜΙΝΙ Cooper S Countryman Auto με το πακέτο εξοπλισμού Chili Plus θα βρείτε στην ιστοσελίδα: https://www.mini.com.gr/el_GR/home/mini-countryman-cooperS.html


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...