Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Απειλές κατά δημοσιογράφου που αποκάλυψε απάτες με εισαγόμενα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα. Ο ΣΕΑΑ καταδικάζει τέτοιες πρακτικές απειλών και φίμωσης του τύπου

ΣΕΑΑ: Απόλυτα καταδικαστέες οι πρακτικές απειλής κατά δημοσιογράφων που αποκαλύπτουν απάτες με εισαγόμενα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα
"Όχι μόνο ο ΣΕΑΑ, αλλά και το Autocarnet.gr όπως και σύσσωμος ο τύπος , ηλεκτρονικός και έντυπος καταδικάζουμε τέτοιες συμπεριφορές και πρακτικές."
Δυστυχώς ονόματα δεν υπάρχουν για να προστατευτούν οι καταναλωτές, αλλά είναι σίγουρο ότι σύντομα θα ξεκαθαρίσει το θέμα και όλα θα βγουν στην φόρα δια της επίσημης οδού.


Τις τελευταίες ημέρες η Αστυνομία επιβεβαίωσε το θλιβερό γεγονός ότι δημοσιογράφος δέχθηκε ...
απειλές κατά του ιδίου και της οικογένειάς του, εξαιτίας της δημοσίευσης της δημοσιογραφικής έρευνάς του, σχετικά με τις εισαγωγές στην Ελλάδα μεταχειρισμένων αυτοκινήτων και τα μέσα που μετέρχονται ορισμένοι έμποροι για να εξαπατήσουν τις αρχές και τους καταναλωτές.

Ο ΣΕΑΑ (Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων) καταδικάζει απερίφραστα αυτές τις πρακτικές.

Είναι αδιανόητο σε ευρωπαϊκή χώρα, το έτος 2019, να επιχειρείται η φίμωση του τύπου και να απειλούνται δημοσιογράφοι κατά την εκτέλεση του λειτουργήματός τους.

Πρόκειται για μια απαράδεκτη τακτική, για την οποία η Δημόσια Αρχή πρέπει να επιληφθεί, προκειμένου να προστατεύσει την ελευθερία του Τύπου και τη σωματική ακεραιότητα των δημοσιογράφων και των οικογενειών τους.

Αυτή, όμως, η πρωτοφανής και απαράδεκτη ενέργεια, καταδεικνύει και το μείζον ζήτημα που υφίσταται με την αγορά του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου και μάλιστα του εισαγόμενου μεταχειρισμένου, για την οποία η Δημόσια Αρχή οφείλει να παρέμβει, προκειμένου να προστατεύσει τους καταναλωτές από επιτήδειους οι οποίοι, όπως φαίνεται, δεν διστάζουν για τίποτε.



Το Autocarnet.gr έκανε μια μικρή έρευνα για το θέμα και διαπιστώσαμε τις παρακάτω σχετικές δημοσιεύσεις για το θέμα που σίγουρα αξίζουν την προσοχή σας γιατί φαίνεται να δημιουργείται σοβαρό ζήτημα με τις ανεξέλεγκτες πρακτικές μερικών εμπόρων: 




Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...