Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Απίστευτο! Τον μαχαίρωσε στον θώρακα επειδή του έκανε προσπέραση!

Απίστευτο! Τον μαχαίρωσε στον θώρακα επειδή του έκανε προσπέραση!

Είναι από αυτές τις ειδήσεις που συνήθως προκαλούν την εύλογη απορία για το αν υπάρχει όχι απλά οδηγική παιδεία στην χώρα μας, αλλά έστω παιδεία γενικά…


Το απίστευτο αυτό περιστατικό συνέβη στην Επαρχιακή Οδό Καλαβρύτων-Δάφνης το μεσημέρι της Παρασκευής. Ένας 22χρονος που οδηγούσε ένα Ι.Χ. φορτηγό με συνοδηγό έναν 18χρονο, στον πατέρα του οποίου ανήκε το όχημα, προσπέρασε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 28χρονος λίγο έξω από την Δάφνη.
Λίγο πιο κάτω, τον πρόλαβε ο 28χρονος και άρχισαν να βρίζουν ο ένας τον άλλον με αποτέλεσμα οι δύο οδηγοί να βγουν από τα οχήματα τους και να έρθουν σε συμπλοκή. Τότε, ο 22χρονος έβγαλε ένα αιχμηρό αντικείμενο και το κάρφωσε με δύναμη στο δεξί στήθος του 28χρονου, ο οποίος έχασε τις αισθήσεις του και σωριάστηκε στο έδαφος.
Ο 22χρονος δράστης με τον 18χρονο συνοδηγό του, που δεν συμμετείχε στο επεισόδιο, φόρτωσαν στο φορτηγό τον σοβαρά τραυματισμένο νεαρό και τον μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Κλειτορίας όπου και τον παράτησαν και έφυγαν τρέχοντας με το φορτηγό.
Το τραύμα του θύματος ήταν αδύνατον να αντιμετωπιστεί στο Κέντρο Υγείας και έτσι μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τριπόλεως όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται.
Από την αστυνομία εντοπίστηκε ο ιδιοκτήτης του φορτηγού και ο γιος του που δεν είχε συμμετοχή στο επεισόδιο, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον δράστη, ο οποίος αναζητείται και προφανώς κρύβεται για να αποφύγει την σύλληψη.
πηγή: news247.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...