Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες από τη Fiat και την Esselunga: Παράδοση 1.495 Fiat 500 σε λιγότερο από 48 ώρες!

Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες από τη Fiat και την Esselunga: Παράδοση 1.495 Fiat 500 σε λιγότερο από 48 ώρες

Ένα παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες σημειώθηκε από τη Fiat και την ιταλική αλυσίδα supermarket Esselunga. Χρειάστηκαν μόλις δύο ημέρες για να παραδοθούν 1.495 αυτοκίνητα Fiat 500 στους νικητές ενός μεγάλου διαγωνισμού που είχαν προκηρύξει οι δύο εταιρείες στην Ιταλία. Το ιστορικό αυτό κατόρθωμα πιστοποιήθηκε από την παρουσία του επίσημου εκπροσώπου της Guinness World Record TM, ο οποίος το ενέκρινε για να συμπεριληφθεί στο βιβλίο Γκίνες.


Οι τυχεροί ιδιοκτήτες που πήγαν να παραλάβουν τα αυτοκίνητα τους από διάφορες περιοχές της Ιταλίας δημιούργησαν ένα φαντασμαγορικό θέαμα με τα ειδικών προδιαγραφών Fiat 500. Τα 1.495 αυτοκίνητα παρατάχθηκαν στην πίστα δοκιμών του εργοστασίου της Fiat στο Mirafiori, εκεί όπου έχουν δοκιμαστεί πολλά από τα μοντέλα που έχουν διαμορφώσει την ιστορία της ιταλικής μάρκας.

Η Fiat δημιούργησε ειδικά για τους σκοπούς του διαγωνισμού 1.520 πανομοιότυπα Fiat 500 Esselunga σε λευκό χρώμα, μπεζ εσωτερικό, ειδικής σχεδίασης ζάντες 14 ιντσών και πλούσιο εξοπλισμό, βασισμένα στην έκδοση Lounge 1,2 69 ίππων. Οι 25 από τους 1.520 νικητές του διαγωνισμού που δεν κατάφεραν να παραβρεθούν στην ειδική εκδήλωση, θα έχουν τη δυνατότητα να παραλάβουν τα αυτοκίνητά τους τις επόμενες μέρες.

Δείτε το εντυπωσιακό video .



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...