Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Απίστευτο! Η πτήση καθυστέρησε επειδή μια γιαγιά πέταξε κέρματα στον… κινητήρα του αεροπλάνου για γούρι!!

Απίστευτο! Η πτήση καθυστέρησε επειδή μια γιαγιά πέταξε κέρματα στον… κινητήρα...
Μια προληπτική γιαγιά ήταν η αιτία που καθυστέρησε για πολλές ώρες η αναχώρηση μιας πτήσης από τη Σαγκάη αφού η γυναίκα έριξε μερικά κέρματα στον... κινητήρα του αεροσκάφους με το οποίο θα ταξίδευε, για να της φέρει τύχη.


Η 80χρονη επιβάτιδα συνελήφθη από την αστυνομάι του διεθνούς αεροδρομίου της Σαγκάης. Λίγο νωρίτερα είχε εκκενωθεί το αεροσκάφος που επρόκειτο να αναχωρήσει με προορισμό την Καντόνα και οι 150 επιβάτες αναγκάστηκαν να επιστρέψουν στην αίθουσα αναχωρήσεων.

Όπως διαπιστώθηκε, πριν επιβιβαστεί και η ίδια, η 80χρονη έριξε εννέα κέρματα σε έναν από τους κινητήρες του αεροσκάφους της εταιρείας China Southern Airlines. Το ένα από αυτά μπήκε μέσα στον κινητήρα. Ένας άλλος επιβάτης, που είδε τη σκηνή, ενημέρωσε τις αρχές. Η γυναίκα, που ονομάζεται Κιου, εξήγησε ότι πέταξε τα νομίσματα κάνοντας ταυτόχρονα μια ευχή: να ταξιδέψει με ασφάλεια.

Όσο η γιαγιά κατέθετε στην αστυνομία, οι συντηρητές και οι μηχανικοί της εταιρείας εξέτασαν τον κινητήρα για τυχόν βλάβες.

Η Κιου ταξίδευε μαζί με τον σύζυγό της, την κόρη της και τον γαμπρό της, σύμφωνα με την εφημερίδα Beijing Youth Daily, όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Πολλοί χρήστες του κινεζικού ιστοτόπου κοινωνικής δικτύωσης Weibo έσπευσαν να δώσουν συμβουλές στην 80χρονη: «Γιαγιά, δεν είναι συντριβάνι» για να κάνεις ευχές ρίχνοντας χρήματα, σχολίασε ένας από αυτούς.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...