Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ανάβαση Πλατάνι "Πιτίτσα" 2017

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων και Ιστορικών Αυτοκινήτων παραμένει στο γεωγραφικό χώρο της Πελοποννήσου, καθώς θα συνεχιστεί το πρώτο διήμερο του Ιουλίου στην περιοχή της Αχαΐας.


Η Ανάβαση Πλατάνι "Πιτίτσα" 2017, διοργανώνεται από τον Αυτοκινητιστικό Όμιλο Πατρών (Α.Ο.Π.) στις 1-2 Ιουλίου και αποτελεί τον 5ο γύρο του θεσμού. Η διαδρομή είναι γνωστή και αγαπημένη σε οδηγούς και θεατές, καθώς η Ανάβαση Πιτίτσας είναι μια από τις πιο ιστορικές στο αγωνιστικό ημερολόγιο. Η αφετηρία βρίσκεται στην έξοδο του Δ.Δ. Πλατάνι Αχαΐας, το οποίο απέχει μόλις 8 χιλιόμετρα από την Πάτρα, ενώ ο τερματισμός της διαδρομής βρίσκεται στην είσοδο του Δ.Δ. Αργυρά.

Η διαδρομή διαθέτει πια στο μεγαλύτερο μέρος της νέο ασφαλτοτάπητα, ενώ ο αγώνας αναμένεται για ακόμη μια φορά ιδιαίτερα ανταγωνιστικός και θεαματικός, αφού θα προσελκύσει τους πρωταγωνιστές του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος. Η αγωνιστική αυλαία θα ανοίξει το Σάββατο 1 Ιουλίου με τα Χρονομετρημένα Δοκιμαστικά που θα ξεκινήσουν στις 11:30, ενώ η δράση θα κορυφωθεί την Κυριακή 2 Ιουλίου, με τα 2 αγωνιστικά σκέλη του αγώνα, ο οποίος θα ξεκινήσει στις 10:00.

Η προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής έχει ανοίξει και λήγει την Παρασκευή 23 Ιουνίου στις 21:00.

Πληροφορίες: 2610-432737 ή στο E-mail: info@aop.gr.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχής: Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Λήξη Δηλώσεων Συμμετοχής: Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017, ώρα 21:00

Έλεγχος εξακρίβωσης: Σάββατο 1 Ιουλίου 2017, ώρα 08:00-10:00

Χρονομετρημένα δοκιμαστικά: Σάββατο 1 Ιουλίου 2017, ώρα 11:30

Εκκίνηση αγώνα: Κυριακή 2 Ιουλίου, ώρα 10:00

Χάρτης

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...