Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το νέο Tiguan χορηγός του Innovation Guru, Stephen Shapiro

Το νέο Tiguan χορηγός του Innovation Guru, Stephen Shapiro
Το νέο Tiguan χορηγός του Innovation Guru, Stephen Shapiro
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με κύριο ομιλητή τον παγκοσμίου φήμης και αναγνωρισμένο ομιλητή για την καινοτομία, κ. Shephen Shapiro.


Η εκδήλωση με θέμα: “Creating High Potential Innovation Teams” πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο Θέατρο του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» με την παρουσία 600 στελεχών επιχειρήσεων κι εκπροσώπων των ΜΜΕ.

Ο κ. Shapiro, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, αφύπνισε και ενεργοποίησε τα στελέχη των επιχειρήσεων στην κατεύθυνση της καινοτομικής δράσης, μέσω συγκεκριμένων παραδειγμάτων και πρακτικών.
Επίσης με ζωντανά διαδραστικά - με το κοινό - παραδείγματα εξήγησε πως πολύ εύκολα και δομημένα μπορεί να εφαρμοστεί η καινοτομία στο σύνολο των επιχειρήσεων.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από την Linkage Greece με χορηγό την Kosmocar –Volkswagen και το νέο Tiguan, το μοντέλο που δείχνει με αυτοπεποίθηση το δρόμο προς το μέλλον, με την εντυπωσιακή σχεδίαση, τον πολύπλευρο, all-round, χαρακτήρα του και τις καινοτόμες mobile on line υπηρεσίες του.
Photo-2

Photo-3

Photo 2: Από αριστερά οι κ.κ. Θανάσης Κονιστής – Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing Volkswagen, Stephen Shapiro και Άγγελος Στεφανόπουλος – Προϊστάμενος Marketing Volkswagen.

Photo 3: Ο κ. Stephen Shapiro στο τιμόνι του νέου Volkswagen Tiguan.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...