Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΝΕΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ SEAT IBIZA



To Seat Ibiza Sport Coupé κέρδισε τον τίτλο του Νεανικού Αυτοκινήτου της Χρονιάς 2009, από το περιοδικό Car and Driver Ισπανίας. Αυτή η διάκριση επιβεβαιώνει για ακόμη μία φορά την δημοτικότητα της νέας γενιάς του ισπανικού best seller τόσο στο κοινό όσο και στους επαγγελματίες του χώρου από τη στιγμή του λανσαρίσματος του τον περασμένο Μάιο.
Οι αναγνώστες του Car and Driver έδωσαν στο νέο Ibiza Sport Coupé τις περισσότερες ψήφους για το προχωρημένο design, το sport ταμπεραμέντο του, τον πλήρη εξοπλισμό και την κατανάλωσή του. Το νέο Ibiza Sport Coupé ήταν ο ξεκάθαρος νικητής ανάμεσα σε 11 αντίπαλους, μεταξύ των οποίων ήταν τα Alfa Romeo MiΤo, Audi A3, BMW σειρά 1, Fiat Grande Punto, Ford Fiesta, Hyundai i30 και VW Sirocco.

Με αυτό τον τίτλο η Seat κερδίζει για τρίτη φορά τη συγκεκριμένη διάκριση μετά το Ibiza II το 1997 και το Leon το 2006. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς, το Seat Ibiza έλαβε πολλές διακρίσεις ως αποτέλεσμα της τέλειας ισορροπίας μεταξύ του προχωρημένου design, της sport αίσθησης και του πλήρους εξοπλισμού.Το Seat Ibiza πρόσφατα κατέκτησε τον τίτλο «Χρυσό Τιμόνι» στη Γερμανία και ανακηρύχθηκε «Compact Car of the Year» στην Ολλανδία. Ακόμη, η έκδοση Ecomotive του νέου Ibiza έλαβε τον τίτλο «Ecobest 2008», διάκριση για το πιο οικολογικό αυτοκίνητο της χρονιάς, που δίνεται στη ετήσια απονομή Autobest.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...