Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Χειρόφρενο στις πωλήσεις Ι.Χ....


ΒΟΥΤΙΑ έχει σημειωθεί στις πωλήσεις αυτοκινήτων λόγω της κρίσης, ενώ δύσκολοι αναμένεται ότι θα είναι για τις αντιπροσωπείες και οι αμέσως επόμενοι μήνες καθώς οι τράπεζες έχουν κλείσει τη στρόφιγγα του δανεισμού και οι καταναλωτές - ακόμη και εάν έχουν τα χρήματαδιστάζουν να βάλουν το χέρι στην τσέπη λόγω της αβεβαιότητας που επικρατεί. Είναι ενδεικτικό ότι τον Νοέμβριο οι ταξινομήσεις νέων οχημάτων μειώθηκαν κατά 32% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα πέρυσι, ενώ βουτιά αναμένεται ότι θα πραγματοποιήσουν οι πωλήσεις και τον Δεκέμβριο, μήνας όπου παραδοσιακά παρουσιάζεται μειωμένη κίνηση στην αγορά.

Και στα μεταχειρισμένα
Σημαντική μείωση επίσης έχει παρατηρηθεί και στις πωλήσεις μεταχειρισμένων αυτοκινήτων και ιδιαίτερα όσων εισάγονται από άλλες χώρες και είναι σε μεγάλο βαθμό μεγάλου κυβισμού. Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά στελέχη της αγοράς καινούργιων και μεταχειρισμένων οχημάτων, η αβεβαιότητα που υπάρχει στην αγορά αναμένεται ότι θα εξακολουθήσει να πλήττει τον κλάδο και τους πρώτους τρεις μήνες του 2009, διάστημα κατά το οποίο αναμένεται ότι θα κορυφωθεί η οικονομική κρίση.

Τρεις οι λόγοι
Όπως επισημαίνει ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκίνητων κ. Ανδρέας Ανδρικόπουλος, η μείωση στις πωλήσεις που καταγράφηκε το προηγούμενο διάστημα οφείλεται σε τρεις κυρίως λόγους: Πρώτον, στα προβλήματα που πράγματι προκάλεσε η κρίση στην τσέπη κάποιων υποψήφιων αγοραστών.
Δεύτερον, στο κλίμα αβεβαιότητας που δημιουργήθηκε γενικότερα από την κρίση, κάνοντας ακόμη και όσους δεν επηρεάστηκαν άμεσα από αυτή να αναβάλουν τις αγορές τους. Τρίτον, η κρίση έκανε πολλούς να αναβάλουν τυχόν αγορές, ζυγίζοντας τις προσφορές που πραγματοποιούν σήμερα οι περισσότερες αντιπροσωπείες.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...