Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Διοικητικές αλλαγές στη Fiat Group Automobiles Hellas

Η Fiat Group Automobiles Hellas ανακοινώνει ότι από την 1η Απριλίου η Διεύθυνση Πωλήσεων και η Διεύθυνση Εταιρικών Πωλήσεων ενοποιούνται και ο κος Δημήτρης Χανάζογλου, αναλαμβάνει την θέση του Διευθυντή Πωλήσεων των μαρκών Fiat, Fiat Professional, Abarth & Alfa Romeo, αντικαθιστώντας τον κο Ανδρέα Μπουμπάρη. Επίσης, η κα Σίσσυ Γκακνή που κατέχει τη θέση της υπεύθυνης...
Trade Μάρκετινγκ, αναλαμβάνει ad interim τη θέση της Διευθύντριας Μάρκετινγκ, αντικαθιστώντας τον κο Γιώργο Κατσαρό.

H FGAH εκφράζει τις ευχαριστίες της για την συνεισφορά τους στον κο Ανδρέα Μπουμπάρη και τον κο Γιώργο Κατσαρό που αποχώρησαν από την εταιρεία και τους εύχεται κάθε επιτυχία για το μέλλον. Ο κος Ανδρέας Μπουμπάρης εργάστηκε στην FGAH επί 24 χρόνια σε διευθυντικές θέσεις, όπως Διευθυντής Πωλήσεων της FGAH, Country Manager Fiat Professional και Διευθυντής Εταιρικών Πωλήσεων. Ο κος Γιώργος Κατσαρός, που εργάστηκε στην FGAH για 18 χρόνια είχε αναλάβει καθήκοντα Διευθυντή Μάρκετινγκ της FGAH, Country Manager Alfa Romeo & Lancia και υπευθύνου Πωλήσεων Alfa Romeo, Fiat/Lancia.

Επίσης, πρόσφατα η κα Diana Romanin ανέλαβε την Οικονομική Διεύθυνση της FGAH, αντικαθιστώντας τον κο Stefano Salvini που ανέλαβε διευθυντική θέση στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο Τορίνο. Η κα Diana Romanin εργάζεται στην FGAH 22 χρόνια και η τελευταία της θέση ήταν Financial Controller Manager.

Τέλος, στις αρχές του έτους η Τεχνική Διεύθυνση και η Διεύθυνση Ανταλλακτικών ενοποιήθηκαν και ο κος Fausto Buganza ανέλαβε την θέση του Διευθυντή After Sales. Παράλληλα ο κύριος Απόλλων Παπάζογλου μετακινήθηκε στα κεντρικά της FGA αναλαμβάνοντας τη θέση του Area Manager σε επτά χώρες της Ευρώπης για τη δραστηριότητα του Αfter Sales Services.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...