Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

H μοναδική exclusive έκθεση MINI στην Ελλάδα είναι γεγονός!

Εγκαινιάστηκε η πρώτη exclusive έκθεση MINI στην Ελλάδα προσφέροντας στην παρέα του ΜΙΝΙ, μια πρωτοποριακή εμπειρία με πολλά πλεονεκτήματα.

Η exclusive έκθεση MINI Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε. στην Αγία Παρασκευή εκτείνεται σε ένα ιδιαίτερο χώρο 240 τ.μ και σας δίνει τη δυνατότητα να δείτε από κοντά την πλήρη γκάμα μοντέλων MINI, μαζί με τα Coupe, Cabrio, Roadster, Paceman, Clubman και Countryman ενώ τα «γρήγορα» της παρέας (John Cooper Works) παρουσιάζονται σε ειδικά διαμορφωμένο τμήμα. Παράλληλα, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις δυνατότητες χρηματοδότησης και ανταλλαγής, που προσφέρει η Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε.


Με σύνθημα «MINI Νot Normal Opening» την Τετάρτη 17 Απριλίου πιστοί ΜΙΝΙ lovers και ΜΙΝΙ owners παρακολούθησαν την παρουσίαση της οικογένειας John Cooper Works, διασκέδασαν με τις live μουσικές επιλογές του RED 96,3 FM και του Χρήστου Παπαδά και κέρδισαν πλούσια δώρα. Τα βλέμματα τράβηξε το ΜΙΝΙ Deree Art car, που ζωγραφίστηκε κατά τη διάρκεια των εγκαινίων, με το σχέδιο που επέλεξαν οι fans της σελίδας MINI Σφακιανάκης στο Facebook (www.facebook.com/MINIsfakianakis). Η ατμόσφαιρα του πάρτι συμπληρώθηκε από τις ιδιαίτερες πινελιές που προσέφεραν το Flipbook και το Light painting, ενώ 10 τυχεροί αναδειχθήκαν μέσα από κλήρωση εξασφαλίζοντας το προνόμιο να λάβουν μέρος σε test drive event με τα MINI John Cooper Works στο Ελληνικό.

Η exclusive έκθεση MINI Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε. βρίσκεται στη Λ. Μεσογείων 438, στην Αγία Παρασκευή (Τηλ.: 210 6019370) και σας περιμένει καθημερινά για μια maximum εμπειρία ΜΙΝΙ.

Παράλληλα, η Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε. παραμένει εξουσιοδοτημένος επισκευαστής ΜΙΝΙ, με τρία σημεία εξυπηρέτησης ΜΙΝΙ Service και ανταλλακτικών στα βόρεια προάστια (Ευρώπης 20, Έξοδος 11 Αττικής Οδού, Μαρούσι , τηλ. 210 6300710) και στα ανατολικά προάστια (Λ. Λαυρίου 81, Γλυκά Νερά, τηλ. 210 6614108).

Για περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες σε υψηλή ανάλυση επικοινωνήστε με την αία relate στο τηλέφωνο 210 - 7418900.





Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...