Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

4o PICK ΛΟΥΞ COLA PATRAS 2012

Συνέντευξη τύπου με θέμα το Διεθνές Σιρκουί για Καρτ (P.I.C.K. ΛΟΥΞ COLA), που θα φιλοξενηθεί στην Πάτρα το διήμερο 29 και 30 Σεπτεμβρίου 2012, παραχωρήθηκε από τους διοργανωτές στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, σε αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της Αθήνας.
Τη συνέντευξη τύπου παραχώρησαν οι:
Δημήτρης Αθανασέκος (ΕΛΠΑ / εκπρόσωπος της Εθνικής Επιτροπής Αγώνων Αυτοκινήτων),Πλάτωνας Μαρλαφέκας (Διευθυντής Μάρκετινγκ της εταιρείας ΛΟΥΞ, εκπρόσωπος του Μεγάλου Χορηγού), Γιάννης Κουτσουράκης (εκπρόσωπος της ΕΚΟ, Χορηγού της διοργάνωσης), Θεόδωρος Δούρος (Διευθύνων σύμβουλος της DUR, Χορηγού του PICK), Δημήτρης Χιωτίδης (Αλυτάρχης του Αγώνα) και ο Κωνσταντίνος Κατσαίτης (Αντιπρόεδρος του Ποδηλατικού Ομίλου Πατρών). Τη συνέντευξη τύπου συντόνισε ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής αγώνων αυτοκινήτου Τάκης Πουρναράκης.
Ο Δ. Αθανασέκος αναφέρθηκε στον θεσμό και την πρωτοτυπία που τον διακρίνει, καθώς το αγωνιστικό μέρος είναι χωροθετημένο στους δρόμους του Ιστορικού Κέντρου της Πάτρας, και ευχαρίστησε τις τοπικές αρχές για το πνεύμα συνεργασίας που επέδειξαν από την πρώτη χρονιά του PICK και εξακολουθούν να επιδεικνύουν μέχρι σήμερα, ώστε να διοργανωθεί ένα τόσο σημαντικό γεγονός στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Ο Πλ. Μαρλαφέκας, Διευθυντής Μάρκετινγκ της ΛΟΥΞ, τόνισε ότι στην διοργάνωση έχουν δηλώσει συμμετοχή περίπου 80 οδηγοί, ανάμεσα στους οποίους περιλαμβάνονται μεγάλα ονόματα του αθλήματος από το εξωτερικό (σ.σ. τα ονόματα των συμμετεχόντων θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης). Στην Πάτρα θα βρίσκεται και ο Αντώνης Βώσσος, ο έλληνας οδηγός που αγωνίζεται με PORSCHE GT3 CUP, για να οδηγήσει με καρτ στην πρώτη πίστα που δημιουργήθηκε στο κέντρο μιας ελληνικής πόλης. Ο Πλ. Μαρλαφέκας σημείωσε ότι το ενδιαφέρον του Τύπου -από την Ελλάδα και το εξωτερικό- που ασχολείται με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό θα στραφεί στην Πάτρα το διήμερο 29-30 Σεπτεμβρίου, και ανέφερε ότι τους αγώνες θα καλύψουν πέντε ξένες δημοσιογραφικές αποστολές. Με την παράλληλη ιδιότητα του Προέδρου του Επιμελητηρίου, ο Πλ. Μαρλαφέκας τόνισε ότι η Αχαΐα αυτοδίκαια αναδεικνύεται σε κέντρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα, και συνέδεσε το θεσμό με την προσπάθεια των τοπικών φορέων για την δημιουργία Αυτοκινητοδρομίου στη Χαλανδρίτσα.


Ο Κωνσταντίνος Κατσαίτης, αντιπρόεδρος του Π.Ο.Π., αναφέρθηκε στο Σιρκουί Ποδηλασίας που διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά, με χορηγό την MED FRIGO Α.Ε., και στο οποίο έχουν δηλωθεί 80 συμμετοχές (έναντι 60 πέρσι).
Άλλο ένα ρεκόρ που καταρρίπτει η φετινή διοργάνωση είναι στην κατηγορία ΜΙΝΙ 60, καθώς έχουν δηλώσει συμμετοχή 20 οδηγοί χάρη στη στήριξη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Οδηγών Καρτ Ελλάδας, ο οποίος στηρίζει ενεργά και ανιδιοτελώς την αγωνιστική προσπάθεια των μικρών αθλητών.
Το λόγο έλαβε και ο δημοσιογράφος Τάκης Πουρναράκης, γνωστός από την επιμέλεια και παρουσίαση τηλεοπτικών εκπομπών για το μηχανοκίνητο αθλητισμό, ο οποίος θα βρίσκεται για τρίτη χρονιά στην Πάτρα για να καλύψει τους αγώνες και τις παράλληλες εκδηλώσεις (ακροβατικά με οχήματα κ.ά.) που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Με εύστοχες παρεμβάσεις αναφέρθηκε στην διοργάνωση, της οποίας δήλωσε φανατικός υποστηρικτής.
Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ είχαν την ευκαιρία να δουν στιγμιότυπα από προηγούμενες διοργανώσεις με τους κατάμεστους από θεατές δρόμους της Πάτρας. Το ραντεβού των εκπροσώπων του Τύπου με τους διοργανωτές ανανεώθηκε για την Πάτρα (29 και 30 Σεπτεμβρίου 2012).

Ενηµέρωση για το αγωνιστικό πρόγραµµα θα παρέχεται από την επίσηµη ιστοσελίδα της διοργάνωσης (www.pickpatras.gr). Επίσης, θα αναρτώνται ανακοινώσεις, δελτία τύπου, φωτογραφικό υλικό και βίντεο από τους αγώνες σε όλες τις κατηγορίες


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...