Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Firestone Performer 65


Λιγότερη συμπίεση του εδάφους, μεγαλύτερη αναπαυτικότητα στην οδήγηση.

Η Firestone μεγαλώνει την οικογένεια των Performer ράντιαλ ελαστικών με την Πανευρωπαϊκή παρουσίαση του Performer 65, για μεσαίου μεγέθους τρακτέρ και αγροτικές εργασίες γενικής εφαρμογής.

Το Performer 65 προσφέρει στους αγρότες το πλεονέκτημα υψηλότερων ταχυτήτων (έως 70χλμ/ώρα), δυνατότητα μεταφοράς μεγαλύτερου φορτίου με ταχύτητα από 20χλμ/ώρα και πάνω, βελτιωμένη αναπαυτικότητα στην οδήγηση και ακόμα λιγότερη συμπίεση του εδάφους, σε σχέση με το δημοφιλές Firestone R9000 Evo, το οποίο αντικαθιστά, ενώ παράλληλα διατηρεί την ελκτική ικανότητα υψηλού επιπέδου, τη δυνατότητα αυτοκαθαρισμού και την αντίσταση στα κοψίματα.

Η σειρά 65 είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες κατηγορίες στην αγορά των ράντιαλ,...
αγροτικών ελαστικών και η ζήτηση αυξάνεται σταθερά τα τελευταία χρόνια. Το Performer 65 συμπληρώνει την υπόλοιπη οικογένεια των Performer, η οποία περιλαμβάνει το Performer 85, που παρουσιάστηκε το 2009 και το Performer 70, που παρουσιάστηκε το 2010.

“Η έρευνα της αγοράς και η ενημέρωση από τους πελάτες μας σε όλη την Ευρώπη καταλήγουν στο ότι η αναπαυτικότητα στην οδήγηση και η συμπίεση του εδάφους είναι δυο κατηγορίες που ενδιαφέρουν όλο και περισσότερο τους αγρότες σήμερα, επειδή δουλεύουν με μεγαλύτερα και γρηγορότερα τρακτέρ, βαρύτερα φορτία και εντατικότερη χρήση. Το Performer 65 εξελίχθηκε για να ικανοποιήσει αυτές τις ανάγκες” δηλώνει ο Rafal Spirydon, Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing Αγροτικών Ελαστικών, στη Bridgestone Europe.

Σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στην Ευρώπη

Το νέο Performer 65 σχεδιάστηκε στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Ερευνών της Firestone στην Ιταλία. Το ελαστικό υιοθετεί τη μοναδική τεχνολογία της Firestone με τα τακούνια διπλής γωνίας, η οποία προσφέρει μεγαλύτερη επιφάνεια έλξης με τακούνια και δημιουργεί μικρότερη διατάραξη του εδάφους σε σύγκριση με τα κλασικά ελαστικά. Σε συνδυασμό με τη μεγαλύτερη ακτίνα της κορώνας πέλματος (‘επίπεδο πέλμα’) και την αυξημένη λειτουργικότητα των πλαϊνών, η οποία παράγει μεγαλύτερη επιφάνεια επαφής, το Performer 65 προκαλεί λιγότερη συμπίεση εδάφους και προσφέρει μεγαλύτερη αναπαυτικότητα στην οδήγηση από τον προκάτοχό του. Το ελαστικό κατασκευάζεται στο εξειδικευμένο στα αγροτικά ελαστικά εργοστάσιο της Firestone Europe, στο Puente San Miguel, στην Ισπανία.

Με το νέο Performer 65, η Firestone στοχεύει να ενισχύσει τη δέσμευση της απέναντι στην αγροτική βιομηχανία, εστιάζοντας στην αύξηση της αποδοτικότητας των καλλιεργειών. Το ελαστικό, θα αρχίσει να κατασκευάζεται για την αγορά αντικατάστασης και την αγορά αρχικού εξοπλισμού σε 13 διαστάσεις, από τον Μάιο του 2012 και θα βοηθήσει τη Firestone να ενδυναμώσει τη θέση της στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική και απαιτητική σε τεχνολογικό επίπεδο, αγορά αγροτικών ελαστικών, στην Ευρώπη.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...