Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

33ο Ράλλυ Κένταυρος

Αγαπητοί αγωνιζόμενοι, θεατές,

Το φετινό Ράλι Κένταυρος έχει την χαρά και την τιμή να σας καλωσορίσει όλους στην 33η επέτειο του.
Όπως πάντα, η Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου εργάζεται σκληρά για να προσφέρει σε αγωνιζόμενους και θεατές έναν συναρπαστικό αγώνα.
Είναι αναμφίβολα μια δύσκολη χρονιά για όλο τον κόσμο, αλλά παρ 'όλα αυτά η Λέσχη μας θα...
προσπαθήσει να διοργανώσει έναν αγώνα στον οποίο αξίζει να συμμετέχει κανείς, σαν αγωνιζόμενος και σαν θεατής με νέες προκλήσεις.
Ο φετινός αγώνας έχει σχεδιαστεί με τέτοιον τρόπο, όπου αγωνιζόμενοι θα καλεστούν να κάνουν έναν αγώνα, που παρόμοιος δεν έχει ξαναγίνει στην ιστορία του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλι. Ευέλικτος – Οικονομικός – Ανταγωνιστικός – Ποιοτικός και προπάντων Ασφαλής σε μία πανέμορφη τοποθεσία το ΠΗΛΙΟ.
Η όμορφη παραθαλάσσια πόλη του Βόλου θα φιλοξενήσει τον Τεχνικό Έλεγχο των αυτοκινήτων και την Πανηγυρική Τελετή Εκκίνησης του αγώνα με την υπόσχεση να δώσει σε οπαδούς και χορηγούς του ράλι, άφθονο θέαμα.
Η δράση θα ξεκινήσει την Κυριακή 13 Μαΐου με 5 ειδικές διαδρομές 64 χλμ σε σύνολο αγώνα 85 χλμ εκ των οποίων οι 2 επαναλαμβανόμενες, με τους εραστές της ταχύτητας να απολαύσουν πασίγνωστες ειδικές. Αλλά ποιος μπορεί να εγγυηθεί ότι αυτό είναι το "μοναδικό" χρώμα του Ράλι Κένταυρος ?
Σας περιμένουμε στο Βόλο, στο Ράλι Κένταυρος 2012!!!

Η Οργανωτική Επιτροπή



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...