Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το 2011 είναι η "Χρονιά των Ρεκόρ": 123 οι συμμετοχές!

Εάν είχαμε βάλει στόχους, αυτοί θα μας είχαν ξεπεράσει. Στη πιο δύσκολη χρονιά του, το Cooper 24 Ώρες Off Road 2011 σημειώνει μία σειρά από ρεκόρ, εντυπωσιάζοντας ακόμη και όσους πιστεύουν σε αυτό και το στηρίζουν τόσα χρόνια.

Οι 123 συμμετοχές είναι ένα άπιαστο ρεκόρ!

Είναι ο μεγαλύτερος αριθμός συμμετοχών στα...
9 χρόνια που γίνεται ο αγώνας.
Είναι ο μεγαλύτερος αριθμός συμμετοχών σε μηχανοκίνητο αγώνα στην Ελλάδα για το 2011.
Είναι ο μεγαλύτερος αριθμός συμμετοχών σε Αγώνα Αντοχής 4Χ4, από τότε που αυτοί καθιερώθηκαν στη χώρα μας.
Όμως το Cooper 24 Ώρες Off Road 2011 δε μένει μόνο σε αυτά.
Είναι ο πρώτος αγώνας του είδους που προωθήθηκε μέσα από την τηλεόραση.
Είναι ο πρώτος ελληνικός αγώνας του είδους που έλαβε τόση δημοσιότητα στο εξωτερικό. Αναφέρθηκε σε τουλάχιστον 10 sites και περιοδικά σε όλη την υφήλιο.
Είναι ο πρώτος 24ωρος που μάζεψε συμμετοχές από 8 χώρες.
Είναι ο πρώτος Αγώνας Αντοχής που κατάφερε να συγκεντρώσει τόσες πολλές (25) συμμετοχές της κορυφαίας κατηγορίας Ζ1.
Είναι ο αγώνας που θα κρίνει το Balkan Rally Raid Cup, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 4Χ4 και το Πανελλήνιο Κύπελλο της κατηγορίας Ζ2.
Η πρόκληση είναι μεγάλη. Το Cooper 24 Ώρες Off Road 2011 πρέπει να είναι το καλύτερο 24ωρο όλων των εποχών, να σταθεί επάξια απέναντι στα 200+ άτομα που το εμπιστεύονται και συμμετέχουν σε αυτό.
10.000 ίπποι, 100.000 χιλιόμετρα, κάπου 200 και βάλε άτομα σε μία μοναδική μάχη με το χρόνο, την κούραση, την αντοχή των μηχανών. Σε έναν αγώνα 24 ωρών ΣΥΝΕΧΟΥΣ οδήγησης στους σκληρούς, αδιάβατους, χωματόδρομους, της Στερεάς Ελλάδας, στη μεγαλύτερη σχεδόν νύχτα του χρόνου για την περιοχή! Έναν αγώνα που θα ξεκινήσει από την Πλατεία Κοτζιά στις 12:00 το μεσημέρι του Σαββάτου 26 Νοέμβρη 2011, για να τερματίσει εκεί την επόμενη, επίσης στις 12:00 το μεσημέρι.
Μέσα στη βδομάδα πριν τον αγώνα στο site της οργάνωσης (www.ihnilatis4x4.gr) θα ανακοινωθούν σημεία όπου θα μπορούν οι θεατές να παρακολουθήσουν τη μοναδική αυτή μάχη. Εκεί υπάρχουν και πληροφορίες για τον αγώνα, όπως οι χώροι των Service Parks, τα χιλιόμετρα, τα ωράρια κλπ.
Την Τετάρτη, 23 Νοέμβρη, στις 18:00, στο KTEO Πήγασος, στη Λεωφόρο Φυλής στο Καματερό θα γίνει ο τεχνικός έλεγχος των αυτοκινήτων από την Αττική. Το Σάββατο, πριν την εκκίνηση, στην Πλατεία Κοτζιά αυτός για τα υπόλοιπα οχήματα.
Την Κυριακή, κάπου στις 13:30, η απονομή στον ίδιο χώρο.
Σας περιμένουμε όλους στις πέντε ειδικές διαδρομές συνολικού μήκους 770 χιλιομέτρων, τα service parks στο Olympus Plaza στο Σχηματάρι και το Δίστομο, την εκκίνηση και τον τερματισμό, να απολαύσετε το μοναδικό θέαμα και να χειροκροτήσετε τους ανθρώπους που τολμούν να σταθούν αντιμέτωποι με μία τόσο μοναδική πρόκληση: το συνδυασμό ενός Rally Raid και ενός αγώνα 24 Ωρών.

Η οργανωτική επιτροπή

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...