Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Tο νέο Kia Picanto



Tο νέο Kia Picanto δείχνει και είναι αρκετά..."πικάντικο" τουλάχιστον από πλευράς εμφάνισης. Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και από το φωτογραφικό υλικό που παραθέτουμε το σχήμα του νέου Picanto είναι αρκετά χαριτωμένο διατηρώντας αρκετά μοντέρνες γραμμές που θα ζήλευαν πολλά ανταγωνιστικά ευρωπαϊκά μοντελάκια. Ιδιαίτερα εντυπωσιακά είναι τα  πίσω φωτιστικά σώματα με το τοξοειδές σχήμα ενώ έντονο δυναμισμό χαρίζουν στο σύγχρονο αμάξωμα του μικρού KIA τα έντονα νεύρα στα πλαϊνά του, στοιχεία που απουσιάζουν από το προγενέστερο μοντέλο...Και βέβαια διατηρείται η σχεδιαστική φιλοσοφία της κορεατικής φίρμας - με την ιδιαίτερη μάσκα -  που μετά τα Venga & Ceed εφαρμόζεται πλέον και στην κατηγορία των Mini αυτοκινήτων πόλης...Το αυτοκίνητο θα διατίθεται με ένα τρικύλινδρο σύνολο των 998 κ.εκ. με απόδοση ισχύος 69PS με χαμηλή κατανάλωση και χαμηλές εκπομπές ρύπων ενώ ένα ακόμη μοτέρ με συνδυασμό βενζίνης-υγραερίου και απόδοση 82PS θα δίνει ιδιαίτερο οικονομικό και περιβαλλοντικό κίνητρο για την αγορά του... Δείτε παρακάτω όλο το...πικάντικο φωτογραφικό υλικό και βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας για την νέα έλευση με κορεατική καταγωγή!





Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...