Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Alfa Romeo MiTo MY2011: Αλλαγές για μία πιο premium εικόνα

Ιδιαίτερο στυλ που ξυπνά δυνατά συναισθήματα και τεχνολογία αιχμής, σε συνδυασμό με κορυφαίο κράτημα και οδηγική ευχαρίστηση. Αυτές ήταν πάντα και είναι οι αξίες της Alfa Romeo, που την κάνουν να ξεχωρίζει στο αυτοκινητιστικό σκηνικό.

Με τον τίτλο του "Auto Europa 2009" καθώς και την πεντάστερη συμπεριφορά της στις δοκιμές του Euro NCAP, η MiTo έχει αποδείξει ότι ο συνδυασμός εικόνας, ιταλικού στυλ, τεχνολογικής υπεροχής και απόδοσης είναι αυτός που κερδίζει.

Μερικές από τις νέες προσθήκες είναι τα νέα...
ειδικής επίστρωσης μεταλλικά χρώματα του αμαξώματος (Bronzo Metal – μπρονζέ μεταλλικό), καθώς και οι νέες δίχρωμες πολυτελείς επενδύσεις του εσωτερικού. Ένα νέο high-tech υλικό (Tecnosilk σε καφέ ανοιχτό και μαύρο) δημιουργήθηκε για τα καθίσματα, που αποτελείται από ένα μαλακό, ελαστικό ύφασμα που έχει μία ιδιαίτερη όψη και υφή σαν μετάξι και έντονα γραφικά στοιχεία, υποστηρίζοντας έτσι τον εκλεπτυσμένο χαρακτήρα του μοντέλου.

Στη MiTo Quadrifoglio Verde υπάρχει επίσης η καινοτόμος λειτουργία “Dynamic Suspension”, ενός συστήματος που ελέγχει συνεχώς τα αμορτισέρ και έχει εξελιχθεί με τη συνεργασία των τεχνικών της Magneti Marelli, ύστερα από την αγωνιστική εμπειρία που αποκόμισαν σε πίστες της Ευρώπης.

Εν συντομία, η νέα Alfa Romeo MiTo MY2011 έχει συνολικά αναβαθμισμένη εικόνα και high-tech φιλοσοφία, με σκοπό να διατηρήσει τη θέση της σαν ένα σπορ compact μοντέλο και να κερδίσει τους πελάτες που ενδιαφέρονται για τις λεπτομέρειες και τη μέγιστη οδηγική απόλαυση. Δεν είναι τυχαίος ο συνδυασμός κορυφαίων κινητήριων συνόλων, με τα νέα προηγμένα συστήματα ενεργής ανάρτησης, με σκοπό την προσφορά αυξημένων επιπέδων άνεσης και δυναμικής συμπεριφοράς. Έτσι, με μήκος μόλις 4 μέτρων, η Alfa Romeo MiTo MY2011 αποτελεί αναμφισβήτητα μία “Μηχανή Ενέργειας”, σε ένα πακέτο με στυλ, ευελιξία, οδηγική ευχαρίστηση και τεχνολογική υπεροχή και αντικατοπτρίζεται με τον καλύτερο τρόπο στη νέα διαφημιστική καμπάνια της, που έχει αναλάβει ακουστικά ο διάσημος γάλλος DJ και δημιουργός Bob Sinclar.

Να σημειώσουμε πως η γκάμα της Alfa Romeo MiTo MY2011 περιλαμβάνει τρεις turbo κινητήρες πετρελαίου 1.3 JTDM-2 85 ίππων, 1.3 JTDM-2 95 ίππων και 1.6 JTDM-2 120 ίππων, τέσσερις κινητήρες βενζίνης (1.4 78 ίππων, 1.4 MultiAir 105 ίππων, 1.4 MultiAir Turbo 135 ίππων και 1.4 MultiAir Turbo 170 ίππων) με αυτόν των 135 ίππων να μπορεί να εφοδιαστεί και με το TCT αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Όλη η γκάμα πληροί τις προδιαγραφές Euro 5 και περιλαμβάνει στον std εξοπλισμό το σύστημα Start&Stop με ένδειξη αλλαγής ταχύτητας (GSI). Πάντα αφοσιωμένη να παράγει αυτοκίνητα με εξαιρετική οικονομία και υψηλές επιδόσεις, η Alfa Romeo λανσάρει τον ολοκαίνουργιο κινητήρα πετρελαίου 1.3 JTDM-2 85hp με τις χαμηλότερες εκπομπές CO2 που φτάνουν τα 95g/km. Σύμφωνα με το πρόσφατο περιβαλλοντικό μέτρο των τελών κυκλοφορίας, όλες οι εκδόσεις που περιλαμβάνουν τον κινητήρα αυτό δεν επιβαρύνονται με τέλη κυκλοφορίας.

Τέλος, στα highlight της MiTo MY 2011, βρίσκεται η νέα έκδοση Super, πλούσιου εξοπλισμού που εσωματώνει νέες τεχνολογίες (όπως σύστημα Blue&Me, εξελιγμένο ηχοσύστημα Hi-Fi με διπλή κεραία και 8 ηχεία) καθώς και αναβαθμισμένη εμφάνιση (όπως ζάντες αλουμινίου 16’’, σπορ πίσω προφυλακτήρα, καλύμματα εξωτερικών καθρεφτών σε χρώμα γκρι titanium). Η έκδοση Super, είναι διαθέσιμη μόνο στους κινητήρες 1.4 78hp, 1.3 JTDM-2 85hp και 1.4 Multiair 105hp, στοχεύοντας κυρίως στο νεανικό κοινό.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...