Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

I.KTEO ΠΗΓΑΣΟΣ Rotax MAX Challenge: Mία ξεχωριστή απονομή!

I.KTEO ΠΗΓΑΣΟΣ Rotax MAX Challenge
I.KTEO ΠΗΓΑΣΟΣ Rotax MAX Challenge Mία ξεχωριστή απονομή!

Το I.KTEO ΠΗΓΑΣΟΣ Rotax MAX Challenge 2021 άνοιξε την αυλαία και στην Αθήνα με τον πρώτο γύρο του ''Αττικού Θεσμού''. Ένας εξαιρετικού ενδιαφέροντος αγώνας διεξήχθη στη πίστα καρτ Kartodromo, όπου όλοι οι συμμετέχοντες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και πρόσφεραν εντυπωσιακό θέαμα.


Ο νικητές των κατηγοριών ήταν:

Rotax Micro MAX Challenge

1. Έκτορας Τσέντας

2.Παναγιώτης Αλεξόπουλος

3.Σωτήρης Μανάβης



Rotax Mini MAX Challenge

1.Bασίλης Μαλάμης

2.Βασίλης Αποστολίδης

3.Νικόλας Σουβατζόγλου



Rotax Junior MAX Challenge

1.Γιώργος Καφαντάρης

2.Φιλίπ Καρράς

3.Ηλίας Καλλιακμάνης



Rotax Senior MAX Challenge

1.Στυλιανός Πετρίσης

2.Φωτης Σωτηρόπουλος

3.Στράτος Γαλανόπουλος



Rotax DD2 MAX Challenge

1.Άκης Βασιλόπουλος

2.Χρήστος Οικονόμου

3.Θανάσης Χατζόγλου



Rotax DD2 Master MAX Challenge

1.Mανώλης Τζαμαριαδάκης

2.Δημήτρης Ζερβός

3.Παναγιώτης Ασημάκης


Η απονομή, μία ιδιαίτερη εκδήλωση, τιμώντας τους πρωταγωνιστές οδηγούς έγινε στις εγκαταστάσεις του χορηγού του θεσμού, Ι.ΚΤΕΟ Πήγασος. Με τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού sars-cov-2 που υπαγορεύονται από τα ανάλογα υγειονομικά πρωτόκολλα τηρήθηκαν κατά γράμμα.

Η αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής ενότητας Βορείου Τομέα Αθηνών Λουκία Κεφαλογιάννη, τίμησε με την παρουσία της την απονομή στους νικητές του 1ου γύρου του ΙΚΤΕΟ Πήγασος Rotax MAX Challenge και αφού έδωσε τα συγχαρητήριά της σε νικητές και όλους τους συμμετέχοντες τόνισε: ''... Είναι πολύ σημαντική η παιδεία συμπεριφοράς που αποκτούν τα παιδιά που συμμετέχουν στους αγώνες karting και αύριο θα οδηγούν στην καθημερινότητά τους με προσοχή και ασφάλεια...''

Την ''παράσταση'' έκλεψε ο μικρός νικητής της Rotax Micro MAX, Έκτορας Τσέντας που συνδυάζοντας την πρώτη θέση του στο βάθρο με την αρχή της γενέθλιας χρονιάς του, κλείνοντάς μόλις τα οκτώ του χρόνια! Το ΙΚΤΕΟ Πήγασος, δια του προέδρου του Γιώργου Κορμπάκη, του είχε ετοιμάσει γενέθλια τούρτα και ο μικρός οδηγός έσβησε τα κεράκια ενώ βρισκόταν στο βάθρο της πρώτης θέσης!

Ήταν μία ξεχωριστή εκδήλωση της Rotax Hellas και του ΙΚΤΕΟ Πήγασος, που τα περιείχε όλα, έτσι όπως πρέπει να τιμάτε η νίκη και η προσπάθεια όλων των πρωταγωνιστών που δεν είναι άλλοι από τους οδηγούς και μόνο... Όσοι παραβρέθηκαν έφυγαν ενθουσιασμένοι και πεπεισμένοι πως το επίπεδο ''ανταπόκρισης'' της Rotax Hellas στην συμμετοχή, επιλογή των οδηγών του θεσμού της, ξεπερνά κάθε προηγούμενο.


I.KTEO ΠΗΓΑΣΟΣ Rotax MAX Challenge

I.KTEO ΠΗΓΑΣΟΣ Rotax MAX Challenge

I.KTEO ΠΗΓΑΣΟΣ Rotax MAX Challenge

I.KTEO ΠΗΓΑΣΟΣ Rotax MAX Challenge


I.KTEO ΠΗΓΑΣΟΣ Rotax MAX Challenge






Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...