Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το Fiat Tipo Cross με προνομιακό πρόγραμμα χρηματοδότησης με επιτόκιο 3,9%, έκπτωση έως και 1.300 ευρώ και 5ετη εργοστασιακή εγγύηση

Fiat Tipo Cross
Το Fiat Tipo Cross με προνομιακό πρόγραμμα χρηματοδότησης με επιτόκιο 3,9%, έκπτωση έως και 1.300 ευρώ και 5ετη εργοστασιακή εγγύηση


Το νέο Fiat Tipo Cross είναι ένα δυναμικό και προσιτό crossover καθημερινής χρήσης που δημιουργήθηκε για να καλύψει ένα μεγάλο εύρος αναγκών, προσφέροντας πρακτικότητα, πλούσιο εξοπλισμό, αλλά και ξεχωριστό στιλ. 
Πρόκειται για ένα καλαίσθητο και ευρύχωρο μοντέλο, το οποίο ανταποκρίνεται με την ίδια ευκολία και αποτελεσματικότητα στις καθημερινές μετακινήσεις, αλλά και στις μικρές και μεγάλες αποδράσεις, ακόμα και αν αυτές περιλαμβάνουν και βατές εκτός δρόμου διαδρομές. 
Με σύμμαχο τη σύγχρονη γκάμα Turbo κινητήρων βενζίνης και diesel, τους πλούσιους χώρους για τους επιβάτες και τις αποσκευές (440 λίτρα) και τον πλήρη εξοπλισμό άνεσης, ασφάλειας και συνδεσιμότητας, το Fiat Tipo Cross εντυπωσιάζει με το κορυφαίο value-for-money που προσφέρει.

Παράλληλα με τα εντυπωσιακά προϊοντικά χαρακτηριστικά, η Fiat, ειδικά για το νέο της δυναμικό Crossover, δημιούργησε το Cross Choice, ένα πρόγραμμα μέσω του οποίου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν το Tipo Cross σύμφωνα με τις ανάγκες τους. Με δυνατότητα αγοράς τοις μετρητοίς, μέσω χρηματοδοτικού με εξαιρετικά χαμηλό επιτόκιο 3,9% (εξόφληση έως 48 μήνες και 35% προκαταβολή) ή ακόμα και χρηματοδότηση με 0% προκαταβολή και έως 72 μήνες εξόφληση (επιτόκιο 6,95%), το Tipo Cross προσαρμόζεται στις ανάγκες του αγοραστή.

Το Cross Choice είναι διαθέσιμο έως και το τέλος του καλοκαιριού, ενώ οι λύσεις χρηματοδότησης παρέχονται μέσω της FCA Bank. Με έκπτωση έως και 1.300 ευρώ, 5ετη εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 200.000χλμ. και αντίστοιχης ισχύος υπηρεσία οδικής βοήθειας, το Fiat Tipo Cross, επιπλέον του κορυφαίου value-for-money προσφέρει και τον πλέον ευέλικτο τρόπο απόκτησης.



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...