Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το νέο μικρομεσαίο Peugeot 301 στην χώρα μας από 12.580€

Το μικρομεσαίο sedan της Peugeot, το 301, είναι άμεσα διαθέσιμο και στην Ελλάδα και μάλιστα σε πολύ ενδιαφέρουσες τιμές με βασική του έκδοση ξεκινά από τις 12.580 ευρώ, με επίπεδο εξοπλισμού Access, που περιλαμβάνει 4 αερόσακους, ABS, ESP, ηλεκτρικά παράθυρα μπροστά, υπολογιστή ταξιδιού, κλιματισμό και ηχοσύστημα.

Εφοδιάζεται με...
δύο μοτέρ βενζίνης 1,2 λτ και 1,6λτ, και έναν κινητήρα diesel HDi 1,6λτ. που είναι και η πιο ενδιαφέρουσα επιλογή. Όλοι οι κινητήρες διατίθενται με μηχανικά κιβώτια 5 σχέσεων, ενώ η έκδοση βενζίνης 1,6λτ και με αυτόματο 4 σχέσεων.

Σε όλα τα κινητήρια σύνολα προσφέρονται 3 επίπεδα εξοπλισμού, Access, Active και Allure. Από το πρώτο επίπεδο εξοπλισμού, το νέο Peugeot 301 διαθέτει 4 αερόσακους (οδηγού, συνοδηγού και πλευρικούς), ABS, ESP, εμπρός ηλεκτρικά παράθυρα, υπολογιστή ταξιδιού, κλιματισμό και ράδιο-CD με MP3, RDS και θύρα jack.

Για την περίοδο του λανσαρίσματος η Lion Hellas προσφέρει το όφελος απόσυρσης σε όλους τους υποψήφιους πελάτες της, και επιπλέον έκπτωση 370€ σε όσους διαθέτουν αυτοκίνητο για απόσυρση. Τέλος, το νέο Peugeot 301 διατίθεται με τον κινητήρα diesel HDi 1,6λτ για χρήση ΤΑΧΙ. Σε αυτή την περίπτωση παρέχεται έκπτωση 800€ ή δωρεάν η βαφή.



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...