Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ολοκληρώνεται η έκδοση παραγωγής της Esprit

Θα εξοπλίζεται με 5λιτρο κινητήρα 650 ίππων

Η φιλοδοξία της Lotus να περάσει στην παραγωγή τουλάχιστον 6 νέα μοντέλα, όπως είχε ανακοινώσει το 2010, δεν...
φαίνεται να υλοποιείται.

Ωστόσο, ένα τουλάχιστον από τα concepts που παρουσιάστηκαν στην έκθεση του Παρισιού το ΄10, βρίσκεται κοντά στην κανονική παραγωγή.

Πρόκειται για την Esprit, η ανάπτυξη της οποίας έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, σύμφωνα τουλάχιστον με πηγή του περιοδικού Autocar, που διέψευσε φήμες που μιλούσαν για παύση των προσπαθειών.

Ωστόσο, παρά την σχεδόν πλήρη ολοκλήρωση του μοντέλου, η Esprit δεν θα περάσει άμεσα στην παραγωγή, εξαιτίας διαχειριστικών προβλημάτων στους κόλπους της εταιρείας.

Σύμφωνα με την πηγή του περιοδικού, η Esprit θα φιλοξενεί κάτω από το καπό έναν 5λιτρο V8 κινητήρα που θα «ματσάρει» με ένα σύστημα KERS (ανάλογο με αυτό της F1) και ένα 7τάχυτο κιβώτιο.

Θα αποδίδει γύρω στους 650 ίππους και θα κοστίζει περίπου 100.000 λίρες Αγγλίας, ήτοι 125.00 ευρώ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...