Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το νέο Μοuσείο της Škoda ανοίγει σύντομα τις πύλες του

Από τα τέλη Νοεμβρίου, οι επισκέπτες του νέου μουσείου της ŠKODA θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν από κοντά την ιστορία της μάρκας σε έναν νέο εντυπωσιακό χώρο. Σε έκταση μεγαλύτερη των 1.800 τ.μ., στη λεωφόρο Václava Klementa, πολύ κοντά στη κεντρική μονάδα παραγωγής, θα εκτίθενται οι...
κορυφαίες στιγμές από τα 117 χρόνια πορείας της ŠKODA στην αυτοκίνηση.

"Η ŠKODA είναι μία από τις παλαιότερες και πιο πλούσια σε παράδοση αυτοκινητοβιομηχανία στο κόσμο. Το νέο Μουσείο δηλώνει ευρέως τη σημαντικότητα της μάρκας , και είναι σίγουρο πως θα προσφέρει μία μοναδική εμπειρία στους επισκέπτες του", σχολιάζει ο CEO της ŠKODA Auto, Dr. Winfried Vahland. "Είμαστε περήφανοι για την ιστορία μας. Στα προσεχή χρόνια, η Škoda θα αναπτυχθεί παγκοσμίως πολύ πιο δυναμικά. Όταν επιθυμείς να ξεπεράσεις τον ανταγωνισμό σου, θα πρέπει να ρίχνεις ματιές και στο παρελθόν σου τακτικά. Αυτό ακριβώς κάνουμε, με το νέο μουσείο στην ιστορική του τοποθεσία, με εντυπωσιακό τρόπο" σχολιάζει το αφεντικό της ŠKODA.

Το Μουσείο της ŠKODA στεγάζεται σε ένα από τα αρχικά κτίρια του εργοστασίου. Αυτό μετατρέπει, προς το παρόν, τη ŠKODA στον μοναδικό κατασκευαστή αυτοκινήτων, που παρουσιάζει την ιστορία του στο χώρο όπου όλα ξεκίνησαν. "Είναι προσγειωμένο και απλά έξυπνο, με άλλα λόγια, είναι" ŠKODA"."εξηγεί ο Vahland. "Αυτό που κάνουμε είναι μία σύγχρονη παρουσίαση σε ένα παραδοσιακό κτίριο παραγωγής της εταιρείας μας."



Ο πλήρως ανακαινισμένος χώρος θα είναι φωτεινός, μοντέρνος, άνετος και κυρίως φιλικός για τον επισκέπτη. Κατά τη διάρκεια του επανασχεδιασμού του μουσείου, ο αρχιτέκτονας Jangled Nerves, συμπεριέλαβε και ιστορικά τμήματα από το ίδιο το κτίριο μετατρέποντας έτσι και αυτά σε εκθέματα. "Όπου ήταν απαραίτητο, δημιουργήσαμε κάτι καινούριο, και το κάναμε με συγκεκριμένο τρόπο, ώστε το μίγμα παλιού και καινούριου να φέρει ένα μοναδικό και εντυπωσιακό αποτέλεσμα" δηλώνει ο Thomas Hundt, creative director.

Τρεις θεματικές ενότητες θα περιλαμβάνονται στη νέα συλλογή του μουσείου: "εξέλιξη", "παράδοση" και "παραγωγή", δίνοντας έτσι στους επισκέπτες του τη δυνατότητα να περιηγηθούν στην ιστορία της μάρκας και να γοητευτούν από τα ιστορικά μοντέλα. Πέρα από τα στατικά εκθέματα, οι οπτικοακουστικές παρουσιάσεις και τα διαδραστικά δρώμενα θα μετατρέψουν την επίσκεψη στο μουσείο ŠKODA σε μία μοναδική εμπειρία.

Επιπρόσθετα ο νέος πολυχώρος "Laurin & Klement hall" που τοποθετείται ανάμεσα στα τμήματα "παράδοση" και "παραγωγή" προσφέρει 930τ.μ για εκδηλώσεις και ειδικές παρουσιάσεις στους επισκέπτες του.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...