Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Νέος επίσημος έμπορος και εξουσιοδοτημένος επισκευαστής HYUNDAI & KIA

O όμιλος Π&Ρ Δάβαρη ΑΒΕΕ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με την εταιρία «GEKAEM Γ. Γρυσμπολάκης ΑΕΤΕ» και να την καλωσορίσει στο επίσημο δίκτυο εμπόρων και εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της Hyundai Hellas (επίσημος αντιπρόσωπος & εισαγωγέας την αυτοκινήτων Hyundai στην Ελλάδα) & της Autodeal (επίσημος αντιπρόσωπος και εισαγωγέας των αυτοκινήτων Kia Motors στην Ελλάδα).

Η «GEKAEM Γ. Γρυσμπολάκης ΑΕΤΕ» ξεκίνησε την δραστηριότητά της στις...
3 Οκτωβρίου 2012 μπαίνοντας δυναμικά στο χώρο της εμπορίας αυτοκίνητων και στοχεύοντας να καταλάβει ηγετική θέση. Πρόκειται για μία οικογενειακή επιχείρηση με ιδρυτή τον κο Γ. Γρυσμπολάκη που διοικείται από τον ίδιο και τα παιδιά του Εμμανουήλ και Κατερίνα Γρυσμπολάκη που έχουν μεταπτυχιακές σπουδές και πλαισιώνεται από άξια στελέχη με πολυετή πείρα.

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της «GEKAEM Γ. Γρυσμπολάκης ΑΕΤΕ» στην Γλυφάδα Λ. Βουλιαγμένης 80, τηλ.: 210 9626100 και στα Γλ. Νερά Λ. Λαυρίου 69, τηλ.: 210 6610331 προσφέρονται ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον πελάτη Hyundai/Kia που περι-λαμβάνουν έκθεση καινούργιων αυτοκινήτων Hyundai & Kia, σέρβις, ανταλλακτικά, φανοποιείο-βαφείο και έκθεση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Το άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό έχει στόχο την προσφορά υψηλού επιπέδου υπηρεσιών προς τον τελικό αγοραστή αλλά και τη συνολική ικανοποίηση των αναγκών του.

Στα πλαίσια γνωριμίας με το αγοραστικό κοινό, προσφέρεται έως τις 10 Δεκεμβρίου 2012 Δωρεάν Απόσυρση στην αγορά καινούργιου αυτοκίνητου με όφελος έως και 2.000 ευρώ. Επίσης παρέχεται σε όλους τους πελάτες 20% έκπτωση στα ανταλλακτικά και 20% έκπτωση στην εργασία.

Τα ολοκαίνουργια, σύγχρονα, εξελιγμένα και ασφαλή μοντέλα Hyundai & Kia διατίθενται με οικονομικούς και δυναμικούς κινητήρες βενζίνης και diesel με χαμηλές εκπομπές ρύπων και μηδενικά τέλη κυκλοφορίας καλύπτοντας τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού πελάτη.

Με την προσθήκη της «GEKAEM Γ. Γρυσμπολάκης ΑΕΤΕ», στο επίσημο δίκτυο εμπόρων της Hyundai Hellas & της Autodeal, ενδυναμώνεται ακόμα περισσότερο η παρουσία των μοντέλων Hyundai & Kia στην περιοχή της Αττικής και δίνεται η δυνατότητα ακόμα πιο ποιοτικής εξυπηρέτησης, ανοίγοντας ταυτόχρονα μία νέα σελίδα για δυναμικές συνεργασίες και πωλήσεις στο μέλλον.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...