Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Δεν έχει τέλος το σήριαλ τραυματισμών του Hayden


Βλέποντας το αεροπλανικό του Hayden πάνω από τη σιδερένια και χωρίς προστατευτικά μπαριέρα, στο GP της Motorland Aragon μετά το οποίο προσγειώθηκε στο...
βοηθητικό παράδρομο της πίστας, πολλοί τρόμαξαν και επέκριναν τα μέτρα ασφαλείας στη νέα ισπανική πίστα.

Ο Loris Capirossi και ο Franco Uncini προσπάθησαν να αποφύγουν τις «κρίσιμες» ερωτήσεις που τέθηκαν, ωστόσο ο Ben Spies δεν μάσησε τα λόγια του: «Ε, να μην το πω; Χτίζουν μια πίστα στη μέση του πουθενά και του τίποτα. Κανοκά δεν θα έπρεπε να πέφτεις πάνω σε τοίχο ακόμα κι αν το ήθελες... ηλίθιο».

Ο Αμερικανός της Ducati αρχικά φάνηκε να γλίτωσε τη στενή επαφή με την ισπανική άσφαλτο χωρίς επιπτώσεις, αυτό τουλάχιστον δηλώθηκε μετά το ιατρικό τσεκάπ του στην πίστα.
Όμως τώρα, λίγο πριν το τριπλό σερί των απανωτών ασιατικών αγώνων που ξεκινούν με το Motegi GP ο Hayden αποκάλυψε ότι υπέστη κάταγμα στην κερκίδα του δεξιού του βραχίονα, στο ίδιο χέρι δηλαδή που έσπασε στο GP της Ινδιανάπολης και τον ανάγκασε να χάσει τον αγώνα του Brno.

«Πίστεψα ότι δεν έπαθα τίποτα από την τούμπα στην Αραγωνία, δυστυχώς όμως μάζεψα έναν ακόμα τραυματισμό», δήλωσε.

«Επιστρέφοντας σπίτι ένιωσα το δεξί μου χέρι να με ενοχλεί, πήγα λοιπόν για μια ακτινογραφία και μια αξονική και όπως αποδείχτηκε έχω σπάσει την δεξιά κερκίδα. Σίγουρα δεν είναι ό,τι καλύτερο, αλλά δεν πονάω πολύ και έχω δύναμη στη λαβή μου».

«Οπότε ελπίζω ότι δεν θα έχω μεγάλα προβλήματα αυτό το Σαββατοκύριακο. Θα προσπαθήσω να το αγνοήσω και να οδηγήσω, ελπίζοντας σε ένα καλό αποτέλεσμα, ώστε να πάρω λίγη φόρα και να βελτιώσω την αυτοπεποίθησή μου».

Δείτε το βίντεο με την πτώση του άτυχου αναβάτη...

Πηγή: Newsbeast.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...