Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

VIDEO: ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙΣ ΜΙΑ BMW ΣΕ 3 ΛΕΠΤΑ!


Μπορεί το νέο RF κλειδί που έχουν όλες οι BMW, από τις BMW Series 1 μέχρι τις BMW series X6...

να είναι ουάου σαν ιδέα, παρόλα αυτά βάζει τα πολυτελή αυτοκίνητα σε μεγάλο κίνδυνο. Χρησιμοποιώντας μια συσκευή που συνδέεται στην θύρα ODB-II της BWM, ο επίδοξος ληστής μπορεί να προγραμματίσει όσα νέα RF κλειδιά θέλει. Αυτό δηλαδή σημαίνει ότι οποιοσδήποτε με την κατάλληλη γνώση και πρόσβαση σε μια συμβατή BWM μπορεί να βγάλει επιτόπου όσα αντικλείδια θέλει, χωρίς να έχει το πρωτότυπο και χωρίς φυσικά την συγκατάθεση του ιδιοκτήτη. Γύρω στις 300 BMW έχουν κλαπεί με αυτό τον τρόπο από την αρχή του 2012 στην Αγγλία, κάτι που θα πρέπει να ανησυχεί πολύ όλους τους ιδιοκτήτες σε κάθε χώρα. Στο βίντεο που ακολουθεί φαίνεται πως οι κακοποιοί κατάφεραν να κάνουν δική τους μια BMW 1M σε λιγότερο από 3 λεπτά. Αδυναμία στην υλοποίηση και ταυτοποίηση του κλειδιού ή η BWM δε περίμενε να φτάσουν ως εκεί οι ληστές;

Ακολουθεί και το βίντεο που δείχνει το hack σε δράση. Πως δηλαδή μπορεί να προγραμματίσει κάποιος το κλειδί της BMW και να φτιάξει το δικό του αντικλείδι που για το αυτοκίνητο είναι τόσο γνήσιο όσο και αυτό που πήρε ο ιδιοκτήτης της BMW X6 από την αντιπροσωπεία.





Η BMW Αγγλίας έχει ήδη ενημερωθεί για το θέμα και έχει βγάλει ανακοίνωση που αναφέρει τα εξής:

The battle against increasingly sophisticated thieves is a constant challenge for all car makers. Desirable, premium-branded cars, like BMW and its competitors, have always been targeted. BMW has been at the forefront of vehicle security for many years and is constantly pushing the boundaries of the latest defence systems. We work closely with the authorities and with other manufacturers to achieve this.

We are aware of recent claims that criminal gangs are targeting premium vehicles from a variety of manufacturers. This is an area under investigation.

We have a constant dialogue with police forces to understand any patterns which may emerge. This data is used to enhance our defence systems accordingly. Currently BMW Group products meet or exceed all global legislative criteria concerning vehicle security.
siteseeing.gr


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...