Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Οδήγηση στο όριο στο Dudenhofen (+photos)

Με ενθουσιασμό και τις πιο θετικές εντυπώσεις ολοκληρώθηκε η εκπαίδευση "OPC Performance Training" για τους νικητές του διαγωνισμού “Astra GTC Babysitter” που πραγματοποιήθηκε μέσω της επίσημης σελίδας της Opel στο facebook :
https://www.facebook.com/OpelGR. Στόχος, η επαφή με το δυναμικό “DNA” της μάρκας και η δοκιμή των κορυφαίων εκδόσεων της σειράς OPC! Οι τυχεροί που κληρώθηκαν, απόλαυσαν μια μοναδική οδηγική εμπειρία, στην πίστα δοκιμών της Opel στο Dudenhofen της Γερμανίας. Eνα διήμερο (8-9 Σεπτεμβρίου) οδήγησης στο “όριο” κάτω από τις οδηγίες των έμπειρων εκπαιδευτών του OPC Center.

Η ομάδα των νικητών πλαισιώθηκε από 8 Συμβούλους Πωλήσεων, 4 Ειδικευμένους Τεχνικούς και 4 εκπροσώπους της GM Hellas. Φυσικά, δεν έλλειψε η δημοσιογραφική κάλυψη, για την αναμετάδοση του γεγονότος. Κοινό χαρακτηριστικό όλης της ομάδας… ο ενθουσιασμός για την Opel και το πάθος για τη δυναμική οδήγηση!

«Η πρώτη μέρα ξεκίνησε χαλαρά, με περιήγηση στη γραφική Hanau και μετά Φρανκφούρτη, ενώ η δεύτερη μέρα, αφιερώθηκε στην εκπαίδευση OPC, που ήταν και η πιο συναρπαστική εμπειρία του Σαββατοκύριακου. To πρωί στο Κέντρο Δοκιμών της Opel, στο Dudenhofen, και μετά από ένα σύντομο ‘briefing’, οι θεωρίες τέλος! … ζέσταμα, σλάλομ, απότομη αλλαγή πορείας και επαναφορά, φρενάρισμα πανικού και γρήγορη οδήγηση και “τελικές” στην οβάλ πίστα… με την αδρεναλίνη στο κόκκινο!», μας δήλωσε η Γιώτα Καλατζοπούλου, Carline Manager Opel, η οποία συμμετείχε στο ταξίδι.

Η Opel έδωσε πάλι την ευκαιρία σε πελάτες να ζήσουν μια συναρπαστική εμπειρία οδηγώντας στο όριο, δοκιμάζοντας τις δυνατότητές τους στην πίστα και κυρίως αποκτώντας ικανότητες, για ασφαλέστερη οδήγηση στις καθημερινές τους μετακινήσεις!








Το υλικό από την εκδήλωση, όπως φωτογραφίες από την πίστα και σχόλια από τους συμμετέχοντες, είναι διαθέσιμο στη σελίδα της Opel www.facebook.com/OpelGR

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...