Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

CTEK - Ο ηγέτης στους φορτιστές μπαταριών

Η εταιρεία CTEK ιδρύθηκε το 1997 και αποτελεί θυγατρική εταιρεία της Creator Teknisk Utveckling AB, μιας κορυφαίας εταιρείας συμβουλευτικής σχεδιασμού και ανάπτυξης. Η εταιρεία CTEK προμηθεύει την αγορά με ένα αξιόπιστο σύστημα φορτιστών μπαταριών, οι οποίοι ταιριάζουν με τα υψηλά πρότυπα των ακριβών σπορ αυτοκινήτων. Τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα κατασκευάζονται για να παρέχουν υψηλές επιδόσεις στους ιδιαίτερα απαιτητικούς οδηγούς. Για τον λόγο αυτό χρειάζονται έναν φορτιστή που να μπορεί να ταιριάζει με τα υψηλά πρότυπα του αυτοκινήτου και να είναι εγγυημένα συμβατός με όλα τα συστήματά του.

Πέντε λόγοι επιλογής των φορτιστών μπαταριών της CTEK:

1. Πιο σημαντικοί απ' ότι κάποιος νομίζει
Οι μπαταρίες χρειάζονται συντήρηση και φροντίδα, για να διασφαλιστεί η αξιοπιστία τους και να διαρκούν περισσότερο.

2. Πολύ απλοί στη χρήση
Οι φορτιστές μπαταριών της CTEK είναι πλήρως αυτόματοι, διαθέτουν προστασία από ανάποδη πολικότητα και είναι εξαιρετικοί για μακροχρόνια φόρτιση.

3. Φιλικοί για τον εξοπλισμό
Ολοένα και περισσότερο, χρησιμοποιείται ηλεκτρονικός εξοπλισμός σε κρίσιμες εφαρμογές. Οι φορτιστές μπαταριών της CTEK ποτέ δε θα προκαλέσουν ζημιά στον ηλεκτρονικό εξοπλισμό.

4. Σχεδιασμένοι για να είναι ασφαλείς
Δε χρειάζεται να ανησυχείτε για το σχηματισμό σπινθήρων, την ανάποδη πολικότητα ή τα βραχυκυκλώματα.

5. Ποιότητα εγγυημένη
Χάρη στους μεγάλους χρόνους εγγύησης και τις υψηλές απαιτήσεις λειτουργίας της CTEK, μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι.
Για όλους τους παραπάνω λόγους, το 2003 η CTEK ξεκινάει συνεργασία με την Porsche. Λίγο αργότερα, έπειτα από μια ολοκληρωμένη μελέτη όλων των εναλλακτικών προμηθευτών σε όλο τον κόσμο, και η Mercedes την επιλέγει ως επίσημο συνεργάτη της. Στη συνέχεια, η CTEK κλείνει συμφωνίες συνεργασίας τόσο με τη Lamborghini όσο και με τη Bentley. Ακολουθούν και άλλες εταιρείες όπως η Alfa Romeo, η Arctic Cat, η Audi, η BMW, η Corvette, η Lexus,η Maserati, η Maybach, η Rolls-Royce, η Scania αλλά και η Yamaha, οι οποίες αποφασίζουν να χρησιμοποιήσουν τους φορτιστές μπαταριών της CTEK στο εμπορικό τους σήμα και να αποκτήσουν και αυτές μια θέση στον μακρύ κατάλογο των συνεργατών της.


______________________________
Προφίλ εταιρείας

Η εταιρεία Γ.Δ. ΡΟΥΣΣΑΚΗΣ Α.Β.Ε.Ε. ιδρύθηκε το 1987 και έκτοτε δραστηριοποιείται εμπορικά στην ελληνική αγορά, διανύοντας μία επιτυχημένη πορεία εκπροσωπώντας γνωστούς και καταξιωμένους οίκους του εξωτερικού. Στηριζόμενη στο εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό και τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα που διαθέτει, διενεργεί ποιοτικό έλεγχο σε όλα τα προϊόντα που εμπορεύεται με πιστοποίηση ποιότητας ISO 9001:2008.

Οι εταιρίες που εκπροσωπεί η Γ.Δ. ΡΟΥΣΣΑΚΗΣ Α.Β.Ε.Ε. είναι η AC Delco με μπαταρίες και πολυάριθμα προϊόντα για το aftermarket αυτοκινήτου, η Yuasa & GS, ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστικούς οίκους μπαταριών στον κόσμο, με μπαταρίες αυτοκινήτων - σκαφών - φορτηγών – μοτό και VRLA, η B&P, με μπαταρίες VRLA, μοτό & ειδικών εφαρμογών για Panel και φωτοβολταϊκά συστήματα και η εταιρία Trojan με μία πλήρη σειρά από μπαταρίες βαθειάς εκφόρτισης (deep cycle) για επαγγελματικά οχήματα. Επιπλέον, εκπροσωπεί τη σουηδική εταιρία Ctek Sweden AB, που ειδικεύεται στους φορτιστές μπαταριών.

Τέλος, για να διευρύνει τους επιχειρηματικούς της ορίζοντες, η Γ.Δ. ΡΟΥΣΣΑΚΗΣ Α.Β.Ε.Ε. αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα την κορυφαία κατασκευάστρια σπαστών ποδηλάτων Montague Corporation.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε:

Ιωάννης Μπάκνης
Υπεύθυνος Marketing & Επικοινωνίας
[ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ]



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...