Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Απεργία την Τρίτη σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ

Την πραγματοποίηση 24ωρης απεργίας στις 18 Σεπτεμβρίου αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς (ΣΤΑΣΥ) κατά τη διάρκεια της χθεσινής γενικής τους συνέλευσης.

Σημειώνεται ότι η απόφαση αφήνει ανοιχτό ένα «παράθυρο» για μετάθεση της ημερομηνίας της απεργίας σε περίπτωση που αποφασίσουν να κινητοποιηθούν και οι συνάδελφοί τους από την ΟΣΥ (λεωφορεία και τρόλεϊ) σε διαφορετική ημέρα. Έως χθες ωστόσο δεν είχε ληφθεί τέτοια απόφαση.

Οι εργαζόμενοι της ΣΤΑΣΥ αντιδρούν στις νέες...
περικοπές στις αποδοχές τους τονίζοντας ότι η μηνιαία μισθοδοσία του προσωπικού της εταιρίας έχει μειωθεί κατά 48%.

Παράλληλα διαμαρτύρονται και για την επερχόμενη αύξηση του εισιτηρίου κατά 25% το πρώτο τρίμηνο του 2013, η οποία υπαγορεύεται από το μνημόνιο και θα φτάσει το κόμιστρο στο 1,75 ευρώ για τα μέσα σταθερής τροχιάς και στο 1,50 για τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ.

Ζητούν μάλιστα αντί των σχεδιαζόμενων αυξήσεων την μείωση της τιμής του εισιτηρίου στο 1 ευρώ, δηλαδή στα επίπεδα του 2009, αλλά και την θεσμοθέτηση της δωρεάν μετακίνησης για τους ανέργους, τους φοιτητές και τους χαμηλοσυνταξιούχους.

Σημειώνουν ότι σε περίπτωση αύξησης της του κομίστρου, η επιβατική κίνηση των Μέσων μαζικής Μεταφοράς θα μειωθεί κι άλλο τη στιγμή μάλιστα που «υπάρχουν χαλασμένα μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων στους σταθμούς, κλειστά εκδοτήρια και ανύπαρκτος έλεγχος εισιτηρίων, λόγω των μετατάξεων και των απολύσεων των εργαζομένων σε ΗΣΑΠ – ΜΕΤΡΟ & ΤΡΑΜ», όπως τονίζεται σε ανακοίνωση της Ένωσης Εργαζομένων στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...