Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Διάκριση "Red Dot: Design Team Of The Year 2012" στην Style Porsche

Σε αναγνώριση των διαρκώς σπουδαίων επιδόσεών της στον τομέα του design, η ομάδα σχεδιασμού Style Porsche κέρδισε τη διάκριση "Red Dot: Design Team Of The Year 2012" (ομάδα σχεδιασμού της χρονιάς για το 2012).

Από το 2004, ο επικεφαλής σχεδιαστής Michael Mauer και η 80μελής ομάδα του εργάζονται με αφοσίωση για τη διατήρηση και προώθηση της ταυτότητας Porsche σε όλες τις σειρές μοντέλων της εταιρείας. Με τη νέα Porsche 911 Carrera, η ομάδα σχεδιασμού κατάφερε να...
συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία της 911, η οποία πλέον έχει καλύψει μια διαδρομή σχεδόν 50 ετών. Για την επιτυχία του αυτή, η 911 κέρδισε φέτος τον τίτλο “Red Dot: Best Of The Best 2012” (το καλύτερο των καλύτερων για το 2012).

"Το γεγονός ότι φέτος κερδίσαμε και τα δύο φημισμένα αυτά βραβεία γεμίζει υπερηφάνεια τόσο εμένα, όσο και την ομάδα μου. Αποδεικνύει ότι ακολουθούμε τη σωστή σχεδιαστική φιλοσοφία. Με τη δουλειά μας, φροντίζουμε ώστε η Porsche να διατηρεί πάντα το χαρακτήρα της, εδώ και πολλές δεκαετίες – από την 911 έως και το Cayenne. Στηριζόμαστε στις βασικές αξίες της μάρκας: παράδοση και καινοτομία, σπορ χαρακτήρας και λειτουργικότητα στην καθημερινή χρήση. Αυτός ο μοναδικός συνδυασμός, καθώς και η πεποίθηση ότι ο καλός σχεδιασμός πρέπει να είναι διαχρονικός, συνιστούν τη βάση της χαρακτηριστικής μας σχεδιαστικής γλώσσας Porsche", λέει ο Michael Mauer, Διευθυντής της Style Porsche.

Ο Καθηγητής Dr. Peter Zec, εμπνευστής και Διευθύνων Σύμβουλος του βραβείου "red dot design", εξήγησε το σκεπτικό με το οποίο αποφασίστηκε να απονεμηθεί ο τιμητικός τίτλος στην Style Porsche: "Η Porsche 911, με τρόπο που δεν έχει καταφέρει ως τώρα κανένα άλλο σπορ αυτοκίνητο, και για την ακρίβεια κανένα άλλο αυτοκινητο γενικότερα, αντιπροσωπεύει την παράδοση και την καινοτομία με την καλύτερη έννοια".

Η ομάδα της Style Porsche, συνέχισε, «δημιουργεί μια άριστα θεμελιωμένη ταυτότητα προϊόντος. Ακόμα και πέρα από την 911, η Porsche διαρκώς επιτυγχάνει σπουδαία πράγματα. Η επιτυχημένη εμφάνιση της νέας γενιάς των Boxster και Cayenne, καθώς και η κυκλοφορία της εξαιρετικής Panamera, αποτελούν δημιουργίες εκπληκτικών προϊόντων χωρίς προηγούμενο."

Η παρουσίαση των τιμητικών τίτλων θα λάβει χώρα στη διάρκεια του γκαλά του red dot στο Θέατρο Aalto Theatre του Έσεν, το βράδυ της 2ας Ιουλίου 2012.

Οι ενθουσιώδεις οπαδοί του αυτοκινήτου και του design μπορούν να επισκεφτούν την ειδική έκθεση "Style Porsche – Το Μέλλον της Ιστορίας" του "Red Dot: Design Team Of The Year 2012". Στο μουσείο σχεδιασμού red dot στο Έσεν, θα μπορέσουν να δουν από κοντά τη σχεδιαστική δουλειά του Michael Mauer και της ομάδας του.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...