Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το BMW Group ανακηρύχτηκε και πάλι η πιο βιώσιμη εταιρία αυτοκινήτων, στην τελετή Βραβείων Βιωσιμότητας του SAM Group

Το BMW Group κατέκτησε δύο βραβεία στην τελετή Βραβείων Βιωσιμότητας του SAM Group. Η εταιρία κέρδισε τις κορυφαίες διακρίσεις SAM Gold Class Status και Sector Leader, το καλύτερο αποτέλεσμα στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας. Το SAM Group απένειμε τα Βραβεία Βιωσιμότητας SAM σε ειδική τελετή για πρώτη φορά στη Γερμανία.

Το SAM Group με έδρα τη Ζυρίχη, είναι ένας όμιλος αξιολόγησης βιωσιμότητας που...
ιδρύθηκε το 1995. Οι Αξιολογήσεις Εταιρικής Βιωσιμότητας του SAM Group αναλύουν πάνω από 2000 εταιρίες κάθε χρόνο.

Στην τελετή βραβείων που πραγματοποιήθηκε στο Museum für Telekommunikation στο Βερολίνο, ο Michael Baldinger, CEO του SAM Group, εκθείασε τα επιτεύγματα του BMW Group: «Το BMW Group είναι ηγέτης στη διαχείριση καινοτομίας και έχει επιδείξει σαφή δέσμευση στη μείωση των αρνητικών περιβαλλοντικών επιπτώσεων σε όλη την αλυσίδα αξιών».

Ο Harald Krüger, μέλος Διοικητικού Συμβουλίου της BMW AG, παρευρέθηκε στην τελετή για να παραλάβει τα βραβεία, ενώ τόνισε: «Για το BMW Group, η μακροπρόθεσμη δέσμευση και οι υπεύθυνες πρωτοβουλίες / δράσεις σε όλη την αλυσίδα αξιών είναι η βάση για οικονομική επιτυχία. Χαιρόμαστε με αυτή την αναγνώριση από το SAM Group. Τιμά τις καθημερινές προσπάθειες 100.000 εργαζομένων μας σε όλο τον κόσμο».

Για το BMW Group, η βιωσιμότητα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι εταιρικής στρατηγικής. Πρώτο στη βιομηχανία αυτοκινήτου, το BMW Group διόρισε έναν υπεύθυνο περιβαλλοντικής προστασίας το 1973. Από τότε, η εταιρία εξελίσσει και εφαρμόζει με συνέπεια τη στρατηγική βιωσιμότητάς της. Η δέσμευση του BMW Group στη βιωσιμότητα επιβραβεύτηκε επίσης με αρκετές διακρίσεις πέρσι. Για παράδειγμα, η εταιρία αναδείχτηκε η πιο βιώσιμη εταιρία αυτοκινήτων στο Δείκτη Βιωσιμότητες DowJones (Sustainability Index) για έβδομη συνεχή χρονιά.


Εξάλλου, επί μία δεκαετία τώρα, το BMW Group συγκαταλέγεται στο FTSE4Good index, έναν από τους σημαντικότερους δείκτες για εταιρίες οι οποίες δίνουν έμφαση στη βιώσιμη διαχείριση. Το 2011 σηματοδότησε επίσης μία χρονιά που το BMW Group ήρθε πρώτο από όλους τους κατασκευαστές αυτοκινήτων στην παγκόσμια κατάταξη CDP Global 500 Ranking.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη βιώσιμη διαχείριση του BMW Group, επισκεφθείτε το www.bmwgroup.com/responsibility


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...