Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σύντομα...Opel Corsa 1.4lt Turbo 120PS!

Το Opel Corsa σύντομα θα εφοδιαστεί με τον γνωστό από το Astra αλλά και άλλα μοντέλα της φίρμας turbo κινητήρα ισχύος 120 PS. Το κινητήριο σύνολο σε συνδυασμό με 5τάχυτο μηχανικό κιβώτιο και σύστημα Start/Stop είναι οικονομικό στη χρήση  καταναλώνοντας...
5,5 lt./100 km και εκπέμποντας μόλις 129 gr. CO2 ανά km, τόσο στο τρίθυρο όσο και στο πεντάθυρο Corsa. Η μέγιστη ροπή του είναι 14,8 kgm, τιμή διαθέσιμη από τις 1.750 rpm.

 Σε σχέση με τις επιδόσεις του το μοντέλο της Opel επιτυγχάνει τελική ταχύτητα 195 km/h και ολοκληρώνει τη διαδικασία 0-100 σε 10,3 sec.

Ο 1.4 T ecoFLEX θα συνδυάζεται με τα νέα Corsa All Black και All White, αλλά θα είναι διαθέσιμος και με τις υπόλοιπες εκδόσεις του μοντέλου. Τα Corsa All Black και All White ξεχωρίζουν για τη βαμμένη στο χρώμα του αμαξώματος μπάρα με το σήμα της Opel στη μάσκα, τις αποκλειστικές ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών. 

Στο εσωτερικό συναντάμε δερμάτινο τιμόνι, αλουμινένια πεντάλ και διαφορετικές επενδύσεις στα καθίσματα. Ο στάνταρ εξοπλισμός περιλαμβάνει sport πλαίσιο και ηχοσύστημα με MP3 και θύρα USB. Οι τιμές του 3θυρου Corsa All Black /All White θα αρχίζουν στη Γερμανία από τα 17.810 ευρώ.

Από το φθινόπωρο, το Corsa θα εξοπλίζεται και με τα νέα εξελιγμένα κιβώτια της Opel.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...