Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Volvo ιδρύει εξειδικευμένο κέντρο εξέλιξης HMI στη Δανία

Ένα νέο κέντρο εξέλιξης που θα ασχοληθεί με την αλληλεπίδραση ανθρώπου-μηχανής (HMI - Human Machine Interface) πρόκειται να ιδρύσει η Volvo Car Corporation στην Κοπεγχάγη. Η αλληλεπίδραση ανθρώπου-μηχανής, που στοχεύει στο να κάνει την τεχνολογία πιο φιλική προς το χρήστη, είναι ένας τεχνολογικός τομέας ύψιστης προτεραιότητας για τη Volvo. Και οι πλέον ειδικοί στον τομέα, είναι κάποια πρώην στελέχη της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας Nokia, που ήδη ζουν και εργάζονται στην πρωτεύουσα της Δανίας!

Η Nokia πρόσφατα ολοκλήρωσε μία αναδιάρθρωση τμημάτων που είχε ως αποτέλεσμα να τεθούν σε διαθεσιμότητα κάποιοι εξειδικευμένοι μηχανικοί που θεωρούνται αυθεντίες στον τομέα της ανάπτυξης ΗΜΙ. Οι μηχανικοί είχαν ως έδρα την Κοπεγχάγη και η Volvo Car Corporation άρπαξε την ευκαιρία, προσλαμβάνοντάς τους και...
ιδρύοντας ταυτόχρονα το συγκεκριμένο κέντρο εξέλιξης στην πόλη τους!

Η αλληλεπίδραση ανθρώπου-μηχανής έχει από καιρό αποτελέσει μια περιοχή υψηλής προτεραιότητας στην εξέλιξη των κινητών τηλεφώνων και με τη νέα εταιρική στρατηγική της Volvo Car Corporation "Σχεδιασμένο Γύρω από Σένα," μπαίνει πλέον στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και της Volvo. Τα αυριανά Volvo θα είναι άκρως "διαισθητικά" και πολύ εύκολα στη χρήση τους.

"Έχουμε πολύ υψηλές φιλοδοξίες για την HMI. Είναι ένας από τους τομείς στους οποίους σκοπεύουμε να αναπτυχθούμε περισσότερο και να έχουμε ηγετική θέση στην αγορά. Η δημιουργία του συγκεκριμένου κέντρου στην Κοπεγχάγη είναι ένα εξαιρετικό βήμα προς την επίτευξη αυτών των στόχων μας," σχολιάζει ο Πήτερ Μέρτενς (Peter Mertens), Αντιπρόεδρος Έρευνας και Ανάπτυξης της Volvo Car Corporation.

Και προσθέτει: "Το νέο κέντρο εκτός των πολύ εξειδικευμένων μηχανικών με τους οποίους στελεχώνεται έχει και μία ιδανική γεωγραφική θέση. Η περιοχή της Κοπεγχάγης είναι ένα δυναμικό κέντρο στο χώρο της εξέλιξης συστημάτων κίνησης και επιτρέπει τη στενή συνεργασία τόσο με κορυφαία Πανεπιστήμια που ασχολούνται με την έρευνα στο συγκεκριμένο τομέα, όσο και με πολυεθνικές και τοπικές εταιρείες."

Το νέο κέντρο εξέλιξης της Volvo θα απασχολεί περίπου 20 ειδικούς στην ΗΜΙ.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...