Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Έρχεται το καλοκαίρι! Το MINI πηγαίνει …κάμπινγκ

Το MINI ταξιδεύει με άνεση σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Και σε λίγο καιρό, τα ΜΙΝΙ με τους οδηγούς και συνταξιδιώτες τους θα ξεχυθούν σε διάφορες περιοχές του πλανήτη αναζητώντας νέους τόπους διακοπών. Μερικές ημέρες πριν την έναρξη της άνοιξης, ανακοινώθηκε ότι το ΜΙΝΙ είναι πανέτοιμο και για κάμπινγκ. Ένα πολυτελώς εξοπλισμένο caravan με δύο κουκέτες και σκηνή οροφής (επίσης σχεδιασμένη για δύο) στην κλασική χρωματική φιλοσοφία του John Cooper Works, θα ανοίξει την όρεξη στους οπαδούς των φυσιολατρικών διακοπών ή στους ταξιδευτές που ενεργούν αυθόρμητα, ακολουθώντας τη φωνή της καρδιάς τους. Η Βρετανική κατασκευάστρια premium αυτοκινήτων, μας προσκαλεί σε ένα ταξίδι στο όνειρο και επιβεβαιώνει τη φήμη της σαν κορυφαία δημιουργός προϊόντων με στυλ και άποψη.

Ο στόχος είναι σαφής: μετά την αποκάλυψη του MINI Clubvan Concept – του πρώτου MINI για...
καθημερινή επαγγελματική χρήση – στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης στις αρχές Μαρτίου 2012, από την 1η Απριλίου προσφέρεται στους πελάτες και μία πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία διακοπών ΜΙΝΙ.

Όπως έχουν διαπιστώσει οι πολυταξιδεμένοι ανά τον κόσμο και θιασώτες του στυλ, τα μοντέλα MINI απολαμβάνουν θερμή υποδοχή σε κάθε τους εμφάνιση. Και το MINI Countryman τολμά να προσεγγίσει ιδιαίτερες περιοχές. Εάν όμως το τέλειο σημείο έχει βρεθεί, το μόνο που λείπει είναι το κατάλληλο ΜΙΝΙ που θα σας φιλοξενήσει τη νύχτα. Μέσα στο “Cowley” caravan θα έχετε όλα τα απαραίτητα για ένα άνετο κάμπινγκ: Δύο ευρύχωρες κουκέτες, μια κουζίνα αερίου με δύο μάτια, δοχείο νερού με αντλία και νιπτήρα, φωτοβολταϊκά πάνελ για φόρτιση της μπαταρίας και παροχή 230-volt για να συνδέσετε το ψυγείο, το TV/DVD και το hi-fi ηχοσύστημα.

«Μέγιστη απόλαυση στο ταξίδι με ελάχιστο ‘αποτύπωμα’» είναι η συνταγή γι’ αυτό το αποκλειστικό αυτοκινούμενο τροχόσπιτο, που ενσαρκώνει τη φιλοσοφία της δημιουργικής χρήσης χώρων του MINI. Το σχήμα του Cowley αντιγράφει τις καμπύλες των εσωτερικών επενδύσεων θυρών του MINI. Επιπλέον, οι δύο συρόμενες πόρτες έχουν συρόμενα παράθυρα, παραπέμποντας στο Classic Mini μέχρι το 1969.

Το εντυπωσιακό τρέιλερ είναι μόλις 12 cm φαρδύτερο από αυτό του MINI Clubman (συμπερ. των καθρεπτών) και ζυγίζει κάτω από 300 kg. Πράγματι με την εξαιρετική ευελιξία και το χαμηλό βάρος, δεν υπάρχει κίνδυνος να χαθεί η θρυλική οδηγική απόλαυση MINI κατά τη διάρκεια ενός μεγάλου ταξιδιού.

Για αυτοκίνητα όπως τα κορυφαία σπορ μοντέλα John Cooper Works που δεν διατίθενται με κοτσαδόρο, η σκηνή οροφής “Swindon” αποτελεί μια κομψή λύση. Η σκηνή τοποθετείται εύκολα στην οροφή ενός MINI, MINI Clubman ή MINI Countryman και μπορεί να φιλοξενήσει δύο άτομα.

Με τέτοιες δυνατότητες, δεν χρειάζεται μπαίνετε στον κόπο να αναζητάτε κατάλυμα την τελευταία στιγμή στη φάση των διακοπών σας. Εάν βρείτε το ιδανικό μέρος για διανυκτέρευση, το μόνο που χρειάζεται είναι να σκαρφαλώσετε στην οροφή του ΜΙΝΙ, να σηκώσετε τη σκηνή και 'φτιάξετε' τα μαξιλάρια σας. Η σκηνή οροφής είναι πολύ πρακτική, ανεξάρτητα αν σκοπεύετε να … κατασκηνώσετε στις Αγγλικές εξοχές ή στους πρόποδες του Κιλιμάντζαρο. Επίσης, αν έχετε επιλέξει κάποιο σημείο μέσα στην άγρια φύση για τη νύχτα σας, η υπερυψωμένη θέση θα σας κρατήσει σε απόσταση ασφαλείας από τα ζώα και τους περαστικούς.

Η σκηνή οροφής είναι ενταγμένη αισθητικά στη σχεδίαση του MINI όταν κλείνει. Το κάτω κέλυφος είναι βαμμένο σε Midnight Black, το πάνω ανοιγόμενο τμήμα σε Chili Red, ένας συνδυασμός μέχρι πρότινος αποκλειστικός για τα μοντέλα John Cooper Works.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το MINI προτείνει μία εντυπωσιακή λύση καταλύματος. Κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου το 2006 στη Γερμανία, τα λεγόμενα 'ξενοδοχεία φιλάθλων' MINI εγκαινίασαν μία νέα διάσταση στη φιλοξενία. Τα αυτοκίνητα MINI μετατράπηκαν σε άνετους χώρους χαλάρωσης για τους φιλάθλους των Ιταλικών, Γαλλικών και Βραζιλιάνικων εθνικών ομάδων και βάφτηκαν στα αντίστοιχα εθνικά χρώματα. Οι ουδέτεροι φίλαθλοι, από την άλλη, είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν στο MINI Hotel International.



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...