Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Οδηγήστε οικολογικά και οικονομικά με το Fiat 500 TwinAir

Το Fiat 500 δεν είναι ένα ακόμη μοντέλο στο αυτοκινητικό στερέωμα. Είναι ένας μύθος, μια συμβολική αξία, όπως ακριβώς ήταν και ο πρόγονός του το 1957. Και δεν είναι τυχαίο ότι η αναβίωση αυτού του θρυλικού μοντέλου έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από το κοινό παγκοσμίως και οι πωλήσεις του εξέπληξαν ακόμα και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις. Είναι ένα αυτοκίνητο που συνδυάζει, όπως μόνο οι Ιταλοί ξέρουν, την παράδοση και την καινοτομία, την απόλαυση στην οδήγηση αλλά και το σεβασμό στο περιβάλλον. Δεν θα μπορούσε άλλωστε να γίνει διαφορετικά, αφού η Fiat είναι η εταιρεία με τα αυτοκίνητα που έχουν τις χαμηλότερες εκπομπές CO2 στην Ευρώπη, σύμφωνα με τις αναλύσεις των ειδικών.

Σ' αυτό το στολίδι...
της αυτοκίνησης η Fiat επέλεξε να κάνει το ντεμπούτο του ο επαναστατικός νέος κινητήρας TwinAir, ο πιο φιλικός προς το περιβάλλον βενζινoκινητήρας σήμερα στον κόσμο. Ένας δικύλινδρος, υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας 900 κ.εκ. με ισχύ 85 ίππων, που δεν κάνει εκπτώσεις στον τομέα των επιδόσεων και της οδηγικής ευχαρίστησης, προσφέροντας παρ' όλα αυτά εξαιρετικά οικονομική μετακίνηση χάρη στη μικρή κατανάλωσή του και χαμηλές εκπομπές ρύπων. Εκτός από τις τεχνολογίες που χρησιμοποιεί, όμως, για περιορισμό της κατανάλωσης και των εκπομπών ρύπων, το μίνι της Fiat βάζει στο παιχνίδι της οικολογικής συμπεριφοράς και τον ίδιο τον οδηγό, με μια καινοτόμο εφαρμογή που τον βοηθάει να κάνει την οδήγησή του πιο οικονομική και πιο οικολογική.

Η εφαρμογή eco:Drive, που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τη Microsoft, είναι το απόλυτο οικολογικό gadget στην αυτοκίνηση σήμερα. Είναι ένα πρόγραμμα που βοηθάει τον οδηγό να αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο τις δυνατότητες του κινητήρα για οικονομία και περιβαλλοντικά συνεπή οδήγηση, αναλύοντας τον τρόπο οδήγησης και παρέχοντας προσωποποιημένες συμβουλές, μέσω του PC του. Χρησιμοποιώντας τη θύρα USB του Blue&MeTM, το eco:Drive καταγράφει λεπτομερώς το στιλ οδήγησης σε ένα οποιοδήποτε USB stick. Όταν αυτό συνδεθεί σε ένα PC, στο οποίο ο χρήστης θα έχει πρώτα «κατεβάσει» το δωρεάν λογισμικό eco:Drive από την ιστοσελίδα www.fiat.gr, δίνει αναλύσεις δεδομένων σχετικά με την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές καυσαερίων για κάθε διαδρομή που έκανε το αυτοκίνητο. Με βάση αυτά τα στοιχεία, το σύστημα προσφέρει συμβουλές και προτάσεις για το πώς μπορεί ο οδηγός να μειώσει την κατανάλωση κατά την οδήγηση του αυτοκινήτου του.
[Δ.Τ. FIAT]


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...