Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

6η Πανελλαδική Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας

Ένα ηχηρό μήνυμα για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας έδωσαν σε εκατοντάδες χιλιάδες πολιτών το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» και ο Σύλλογος Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων με τις καθημερινές δράσεις που υλοποίησαν από την Παρασκευή 15 έως και το Σάββατο 23 Μαρτίου σε όλη την Ελλάδα, στο πλαίσιο της 6ης συνεχόμενης Πανελλαδικής Εβδομάδας Οδικής Ασφάλειας. Την Εβδομάδα υποστήριξαν τα Μέλη της Συμμαχίας για την Ασφάλεια και τον Πολιτισμό στο Δρόμο «Δρόμοι στο Μέλλον», ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΧΑ Ασφαλιστική, ΓΕΦΥΡΑ, COSMOTE, DIAGEO, GENESISPHARMA, GOODYEARDUNLOP

Κέντρα δράσεων του Ινστιτούτου ήταν η Αθήνα και η Πάτρα. Στην Αθήνα, στην...
«ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ»του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι έγιναν ολοήμερες ανοικτές ενημερώσεις προς το κοινό (15-19 Μαρτίου), βιωματική εκπαίδευση σε πολίτες και στελέχη εταιρειών, «Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα» για ενημέρωση σχετικά με το αλκοόλ και την οδήγηση καθώς και η Βράβευση του Τροχονόμου της Χρονιάς (19 Μαρτίου). Στην Πάτρα, στο Κέντρο Οδικής Ασφάλειας Δυτικής Ελλάδας (Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών), πραγματοποιήθηκαν εκπαιδεύσεις προς μαθητές Λυκείων, στελέχη εταιρειών και δόθηκαν από το Ι.Ο.ΑΣ. δύο Υποτροφίες προς τους αριστεύσαντες φοιτητές του Τμήματος Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών των δύο περασμένων ετών καθώς και ένα αλκοολόμετρο προς την Τροχαία Πατρών. Στις 22 Μαρτίου, κατά την Περιφερειακή Ημέρα Οδικής Ασφάλειας και Πανευρωπαϊκή Ημέρα Ευγένειας στο Δρόμο δράσεις έγιναν στις εγκαταστάσεις της ΓΕΦΥΡΑΣ Ρίου-Αντιρρίου ενώ ανοικτή βιωματική ενημέρωση προς το κοινό και μαθητές συνέχισε να υλοποιείται μέχρι και την Τρίτη 26 Μαρτίου στις εγκαταστάσεις της ΓΕΦΥΡΑΣ.

Συνολικά κατά την 6ηΠανελλαδική Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας, συμμετείχαν 161 φορείς από όλη την Ελλάδα, κινητοποιήθηκαν 1.100 εθελοντές και 200 απασχολούμενοιαπό το Ι.Ο.ΑΣ. στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας στην Αττική και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Δημιουργήθηκε νέο έντυπο «Κρίση και Οδική Ασφάλεια» 500.000 αντίτυπα του οποίου διανεμήθηκαν από όλους τους Αυτοκινητοδρόμους της χώρας (Αττική Οδό, Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου, Ολυμπία Οδό, Μορέα, Νέα Οδό, Κεντρική Οδό, Εγνατία Οδό, Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου), ενώ 100.000 επιπλέον έντυπα διανεμήθηκαν προς τους συμπολίτες μας από τους 161 συνεργαζόμενους φορείς σε όλη την Ελλάδα. Σε συνεργασία με τον ΟΑΣΑ και την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, αναρτήθηκαν αφίσες με μηνύματα για την Ευγένεια στη Δρόμο σε λεωφορεία και συρμούς, προσεγγίζοντας μέσα σε 7 ημέρες περισσότερους από 200.000 συμπολίτες μας.

Η 6η Πανελλαδική Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας, υλοποιήθηκε και συντονίστηκε από το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς») και το Σύλλογο Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων (Σ.Ε.Σ.). Αρωγοί και υποστηρικτές της Εβδομάδας, ήταν η Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τα Μέλη της Συμμαχίας για την Ασφάλεια και τον Πολιτισμό στο Δρόμο «Δρόμοι στο Μέλλον», οι Αυτοκινητόδρομοι της χώρας, ο ΟΑΣΑ και η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας και τις δράσεις που υλοποιήθηκαν αναλυτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Ινστιτούτο στο: 210 8620150 καθώς και να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς»: www.ioas.gr.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...