Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το νέο Fiat Punto 2012 με ακόμα πιο ‘πράσινη’ διάθεση

Το νέο Fiat Punto ήρθε για να απαντήσει στο αίτημα για ακόμη πιο φιλικά προς το περιβάλλον αυτοκίνητα που συνδυάζουν την απόδοση με την καινοτομία και τη δημιουργικότητα.

Το νέο Fiat Punto αποτελεί καρπό της περιβαλλοντικά βιώσιμης στρατηγικής της Fiat Group Automobiles Hellas και εξοπλίζεται με δύο νέες οικολογικές επιλογές κινητήρων:
με 85 ίππους και Τurbo, σε βενζίνη (TwinΑir) ή πετρέλαιο (Multijet), που χαρακτηρίζονται από χαμηλή κατανάλωση, χαμηλές εκπομπές ρύπων αλλά και μηδενικά τέλη κυκλοφορίας.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της νέας έκδοσης του Punto TwinAir, με χρωματικούς συνδυασμούς αποκλειστικά γι' αυτήν και ζάντες νέας σχεδίασης, είναι απλώς η ένδειξη για τις καινοτόμες τεχνολογίες που κρύβονται στον κινητήρα του. Το Fiat Punto TwinAir χρησιμοποιεί το τελευταίο τεχνολογικό διαμάντι της Fiat Powertrain Technologies, το δικύλινδρο κινητήρα μόλις 875 cc που χάρη στο τούρμπο και την τεχνολογία MultiAir χαρίζει αξιοζήλευτες αποδόσεις με οικονομία χρήσης. Ωστόσο, το TwinAir δεν είναι το μοναδικό νέο Punto που σκοπεύει να κλέψει την παράσταση.

Η πράσινη γκάμα του Punto συμπληρώνεται ιδανικά με τον πρωτοποριακό κινητήρα ντίζελ MultiJet, 2ης γενιάς, με τούρμπο μεταβλητή γεωμετρίας που αποδίδει επίσης ισχύ 85 PS, με τη ροπή του να φτάνει τα εντυπωσιακά 20,4 kgm. Η πετρελαιοκίνητη έκδοση εφοδιάζεται με το σύστημα stop/start (παρόν και στην έκδοση Twinair) ολοκληρώνοντας, μαζί με τον ψεκασμό common rail και το φίλτρο μικροσωματιδίων (DPF), τον οικολογικό προσανατολισμό και αυτής της έκδοσης του ανανεωμένου Fiat Punto.

Οικολογία σε απόλυτο συνδυασμό με την οικονομία και για τις δύο εκδόσεις του Punto οι οποίες απαλλάσσουν τον ιδιοκτήτη τους από τα ετήσια τέλη κυκλοφορίας ενώ σε καθημερινή βάση προσφέρουν χαμηλή κατανάλωση καυσίμου από μόλις 3,5 λίτρα μέση κατανάλωση ανά 100 χλμ.

Το διαχρονικό Fiat Punto αναδεικνύεται σε πρωταγωνιστή, εξοπλισμένο πλέον με όλα αυτά τα στοιχεία που αναζητά κάθε σύγχρονος οδηγός: οικολογικό και οικονομικό χαρακτήρα, ασφάλεια, δημιουργική σχεδίαση και οδηγική απόλαυση σε κάθε διαδρομή.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...