Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σύνδεση Τρικάλων - Καλαμπάκας με 1,9 εκ. ευρώ

«Σάρκα και οστά» για ένα μεγάλο έργο οδικού δικτύου στη Θεσσαλία.

Ένα σημαντικό έργο για την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων μπαίνει στη φάση της υλοποίησης, καθώς ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση για την κατασκευή του έργου «Ολοκλήρωση εργολαβίας: Βελτίωση Ε. Ο. Τρικάλων - Καλαμπάκας» προϋπολογισμού 1.900.000 ευρώ.

«Με το έργο αυτό ολοκληρώνεται η σύνδεση των Τρικάλων με την...
Καλαμπάκα η οποία είχε μείνει μετέωρη καθώς οι απαλλοτριώσεις που χρειαζόταν δεν είχαν κηρυχτεί έγκαι-ρα. Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο για την τοπική κοινωνία καθώς εκτός από την ασφάλεια στις μετακινήσεις που θα προσφέρει, θα απασχοληθεί και ένας μεγάλος αριθμός εργαζομένων από την περιοχή. Το έργο αυτό υπήρξε πάγιο αίτημα των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής και σήμερα είμαστε σε θέση να το υλοποιούμε», δήλωσε ο Κώστας Αγοραστός.

Η υπογραφείσα σύμβαση, σύμφωνα με το trikalain.gr για εργασίες συνολικής δαπάνης ποσού 1.053.105,84 ευρώ μετά την έκπτωση (μαζί με το Φ. Π. Α.) αφορά την ολοκλήρωση κατασκευής των ισόπεδων κόμβων των Αγ. Θεοδώρων και της Θεόπετρας - Σαρακήνας καθώς και των τμημάτων του παράπλευρου οδικού δικτύου σύνδεσής τους με την Ε. Ο. Τρικάλων - Καλαμπάκας που δεν ολοκληρώθηκαν από προηγούμενη εργολαβία λόγω μη έγκαι-ρης συντέλεσης των απαλλοτριώσεων.

Τα ανωτέρω τμήματα του παράπλευρου οδικού δικτύου, μήκους 2.000 μέτρων περίπου, είναι τα απολύτως αναγκαία προκειμένου να διαχωριστεί η τοπική από τη διερχόμενη κυκλοφορία στο υπόψη τμήμα της Ε. Ο., μέσω των προαναφερθέντων κόμβων.

Θα εκτελεστούν εργασίες χωματουργικών έργων, τεχνικών έργων, οδοστρωσίας, α-σφαλτικών, σήμανσης και ασφάλειας της κυκλοφορίας, καθώς και οδικού ηλεκτροφωτισμού - φωτεινής σηματοδότησης των ισόπεδων κόμβων. Οι απαιτούμενες απαλλοτριώσεις έχουν συντελεστεί, ώστε να είναι απρόσκοπτη η κατασκευή του έργου. Ενώ η προθεσμία περαίω-σης του έργου είναι τέσσερις μήνες.

Κατά την υπογραφή της σύμβασης παρευρέθησαν οι αντιπεριφερειάρχες κ. Χρήστος Μιχαλάκης και Ζήσης γρηγορίου, ο δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Δημήτρης Σακελλαρίου, οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ.κ. Μπάρδας, και Τσίγκας, ο γεν. δ/ντης της Περιφέρειας κ. Κώ-στας Μέγας, ο διευθυντής Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας κ. Σπύρος Πετρίδης, ο γεν. δ/ντης Μεταφορών κ. Αντώνης Γαλερίδης και ο νόμιμος εκπρόσωπος της αναδόχου Εργοληπτικής Επιχείρησης.
[Πηγή: Newsbeast]


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...