Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΚΤΜ South East Europe Extreme, Γρήγορα & Εντυπωσιακά!

Ο Βρετανός Jonny Walker κερδίζει το πολυπόθητο Red Bull Hare Scramble στο Erzbergrodeo. Ο Ryan Dungey κάνει δύο στη σειρά τις νίκες του, στο Highpoint Race Way. Στo MX GP ο Jeffrey Herlings ανεβαίνει το βάθρο όπως και ο Tony Cairoli στην Agueda στο MX World Championship. Στο European Junior Cup ο Αυστριακός Lucas Wimmer κερδίζει στο Misano.

Ο Βρετανός εργοστασιακός αναβάτης της KTM Jonny Walker έδωσε μια συγκλονιστική μάχη στην...
Αυστρία στο Iron Mountain την Κυριακή για να σφραγίσει με τη νίκη του το πασίγνωστο Red Bull Hare Scramble, που θεωρείται ένας από τους δυσκολότερους αγώνες Enduro στον κόσμο. Ήταν μόλις η δεύτερη φορά του 21 ετών αναβάτη στον κλασικό αγώνα αντοχής.

Με απόντα τον πέντε φορές νικητή της KTM, Taddy Blazusiak, που κέρδισε τον δεύτερο γύρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος EnduroCross στις ΗΠΑ αυτό το Σαββατοκύριακο, η νίκη του Walker σηματοδοτεί το πέρασμα της σκυτάλης στην επόμενη γενιά μεγάλων αναβατών της KTM. Ο Walker δεν κέρδισε μόνο τον δύσκολο αγώνα, το έκανε με στυλ και με μια εντυπωσιακή νίκη με περίπου 20 λεπτά διαφορά από τον δεύτερο Dougie Lampkin (Gas-Gas).

Ο αγώνας ήταν αντάξιος της διεθνούς φήμης του όχι μόνον για την εντυπωσιακή οδήγηση των σκληρότερων αναβατών παγκόσμιας κλάσης που συμμετείχαν, αλλά και για τις δραματικές του στιγμές. Οι Graham Jarvis (GB) και Andreas Lettenbichler (D) είχαν αποκλειστεί διότι έχασαν το υψηλής ταχύτητας σκέλος “Rosina”. Κανείς από τους δύο δεν είδε την ανακοίνωση και συνέχισε τον αγώνα. Από του 500 αναβάτες που ξεκίνησαν μόνον επτά(!) υπήρχαν στην επίσημη κατάταξη των νικητών καθώς ο αγώνας αντιμετώπισε προβλήματα με την ομίχλη που ανάγκασε τους διοργανωτές να θέσουν ως όριο τις 3,5 ώρες αντί για τις 4 ώρες που αρχικά είχαν ανακοινώσει. Έξι από τους επτά επίσημους τερματίσαντες ήταν σε μοτοσυκλέτες της KTM!

Jonny Walker: “Ήξερα ότι Jarvis είχε αποκλειστεί και στο τελευταίο μέρος δεν πήρα κανένα ρίσκο. Ήμουν απλά πολύ γρήγορος στο Carl’s Diner και χτύπησα την πλάτη μου όταν έφυγα πάνω από το τιμόνι. Είναι απλά φανταστικό να είμαι ο νικητής, στο δεύτερο αγώνα μου εδώ στο Erzberg.”

Alex Doringer (KTM Team Manager): “Είναι απλά ιδανικό για μας ότι ένα τέτοιο καλό παιδί όπως ο Jonny Walker έχει κερδίσει εδώ. Εμείς γνωρίζαμε ότι είχε βελτιωθεί σε σχέση με πέρυσι. Το ξέραμε ήδη πριν από τον αγώνα και γι' αυτό βασιστήκαμε σε αυτόν. Αυτό που δεν ξέραμε είναι πόσο πολύ είχε βελτιωθεί και ότι θα εξέπλησσε τους πάντες. Η πέμπτη νίκη του περασμένου έτους από τον Taddy Blazusiak ήταν ήδη κάτι το εντυπωσιακό. Τώρα έχουμε έναν ακόμη μεγάλο νικητή!”

Αποτελέσματα Erzbergrodeo Red Bull Hare Scramble 2012
1. Jonny Walker (GB), KTM, 1:42 h
2. Dougie Lampkin (GB), Gas-Gas, 2:11 h
3. Ben Hemingway (GB), KTM, 2:18 h
4. Paul Bolton (GB), KTM, 2:30 h
5. Taichi Tanaka (J), KTM, 3:00 h
6. Lars Enöckl (A), KTM, 3:06 h
7. Dan Hemingway (GB), KTM, 3:17 h

Ο Ryan Dungey κάνει τις νίκες του δύο στη σειρά!
Ο εργοστασιακός αναβάτης της Red Bull / KTM, Ryan Dungey, παίρνει δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στην κατηγορία των 450 στο Motocross στον 4ο γύρο του US Pro Motocross Championship Series στο High Point Raceway του Mt. Morris στην Pennsylvania και τώρα προηγείται στο Πρωτάθλημα με 42 βαθμούς.

Οι εργοστασιακοί teammates του, Ken Roczen και Marvin Musquin είχαν επίσης μια δυνατή ημέρα με τον Roczen στο βάθρο στην 3η θέση και τον Musquin στην 5η θέση στην κατηγορία των 250.

Αποτελέσματα 450 Motocross Class High Point Raceway
1. Ryan Dungey (USA), KTM – 1-1
2. Mike Alessi (USA), Suzuki – 2-2
3. Jacob Weimer (USA), Kawasaki – 3-3
4. Andrew Short (USA), Honda – 4-8
5. David Millsaps (USA), Yamaha – 9-4

Βαθμολογία 450 Motocross Class μετά από 4 από τους 12 γύρους
1. Dungey, 186 points
2. Alessi, 144
3. Weimer, 141
4. Short, 128
5. James Stewart (USA), Yamaha, 116

Νίκη στα GP για τον Herlings, 3η θέση βάθρου για τον Cairoli στην Agueda
Οι εργοστασιακοί αναβάτες της Red Bull KTM βρέθηκαν σε καλή ημέρα, στην πίστα Agueda της Πορτογαλίας, με τον Jeffrey Herlings να παίρνει την νίκη στην MX2 και τον Tony Cairoli να κατακτά την 3η θέση στο βάθρο στην MX1. Και οι δύο αναβάτες διατηρούν το κόκκινο Number plate ως πρωτοπόροι του πρωταθλήματος.

KTM EJC νίκη για τον Lucas Wimmer στο Misano
Ο Αυστριακός Lucas Wimmer μετέτρεψε την pole position που είχε στην πρώτη του νίκη στο KTM European Junior Cup επικρατώντας στον 3ο γύρο στο Misano, στο San Marino.

Ο νεαρός Αυστριακός ήταν σαρωτικός όλο το Σαββατοκύριακο και ξεκίνησε ταχύτατα με το KTM 690 Duke του στην εκκίνηση. Γρήγορα δημιούργησε διαφορά ασφαλείας, από τον Ισπανό Christian Vidal και τον Αυστραλό Guiseppe Scarcella.

Αποτελέσματα KTM EJC Misano
1. Lukas Wimmer (A), 17:02.314 min
2. Christian Vidal (E), +7,799 sec
3. Giuseppe Scarcella (AUS), +7.868
4. Javier Orellana (E), +13.121
5. Jean François Demoulin (F), +13.184

Βαθμολογία KTM EJC after 3 of 8 rounds
1. Vidal, 26 points
2. Wimmer, 25
3. Adrian Pasek (PL), 25
4. Demoulin, 24
5. Orellana, 21





KTM South East Europe
'Ιλια Κοντού // Marketing-Manager // Τηλ: 2109927212 // e-mail: ilia.condou@ktm.gr
www.ktm.com - www.ktmimges.com


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...