Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΑ BLOGS ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥΣ,ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ INTERVIEW


Πολύ ή αρκετά αξιόπιστη θεωρεί το 71% των ερωτηθέντων την ενημέρωση, που λαμβάνει από τα blogs, ενώ μόνο το 22% τη θεωρεί λίγο ή καθόλου αξιόπιστη.
Το 79% θεωρεί ότι τα blogs αποτελούν ευκαιρία για τη συμβατική δημοσιογραφία και μόνο το 15% απειλή.
Δηλαδή, οι ερωτώμενοι πιστεύουν πως τα «blogs» βοηθούν και αναπτύσσουν τη δημοσιογραφία παρά την υπονομεύουν. Το 55% συμφωνεί με την εφαρμογή των κωδίκων δεοντολογίας και από τα ενημερωτικά blogs, ενώ το 38% διαφωνεί.
Πρόκειται για αποτέλεσμα έρευνας, η οποία όμως διενεργήθηκε με αποστολή ερωτηματολογίου μέσω e-mail, και δεν καταγράφει ηλικία ή μορφωτικό επίπεδο των ερωτηθέντων.
"Σκοπός ήταν να καταγραφεί η άποψη της κοινής γνώμης, και στη συγκεκριμένη περίπτωση, η άποψη ... του μέσου χρήστη του ίντερνετ για τα blogs, λέει ο εκπρόσωπος της εταιρείας δημοσκοπήσεων "Interview".
Η έρευνα διενεργήθηκε πανελλαδικά τον προηγούμενο μήνα, σε δείγμα 514 ατόμων και τα αποτελέσματα παρουσιάστηκαν σήμερα στη Θεσσαλονίκη, σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Εκδοτών Βορείου Ελλάδος.
Όπως προκύπτει, το 77% ενημερώνεται καθημερινά από τα blogs, το 56% επισκέπτεται blogs με ειδησεογραφική θεματολογία πολλές φορές τη μέρα, το 23% μία φορά την ημέρα, το 17% δύο-τρεις φορές την εβδομάδα, το 3% δύο-τρεις φορές το μήνα και μόνο το 1% σπανιότερα. Το 47% εκτιμά ότι τα blogs είναι το πιο αξιόπιστο μέσο, το 27% οι εφημερίδες και το 18% θεωρεί ότι κανένα μέσο δεν είναι αξιόπιστο, το 5% θεωρεί αξιόπιστο το ραδιόφωνο και μόλις το 1% θεωρεία αξιόπιστη την τηλεόραση. Το 74% θεωρεί ότι τα blogs παρέχουν πιο άμεση πληροφόρηση, δεύτερη με 12% έρχεται η τηλεόραση, ακολουθεί το ραδιόφωνο με 11% και τέλος οι εφημερίδες με 2%.
Το 50% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι τα blogs πλήττουν περισσότερο τις εφημερίδες, το 25% την τηλεόραση, το 5% το ραδιόφωνο και το 19% ότι σε κανέναν δεν προκαλούν ζημιά.
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ AGGREGATOR ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ BLOGS,ΤΟ SYNC.GR,ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ 50.647 BLOGS!!!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ...
50.647 ΕΝΕΡΓΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ BLOGS.
ΚΑΛΩΣ Ή ΚΑΚΩΣ TA BLOGS ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΗΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ Ή ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ...
ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Ή ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΙΝΌΤΗΤΑ.
ΤΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ...ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ 50.647 BLOGS ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ.

Από http://prezatv.blogspot.com/
via iteanet

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...