Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΔΕΙΤΕ: Ένα πλωτό ξενοδοχείο αφερωμένο στους Μπητλς!


Το Yellow Submarine είναι αγκυροβολημένο στο Albert Dock του Λίβερπουλ και υπόσχεται...

να προσφέρει στους επισκέπτες του διαμονή πολλών αστέρων! Άλλωστε είναι εξ ολοκλήρου αφιερωμένο σε τέσσερα αστέρια της μουσικής σκηνής, στους Μπητλς, και πιο συγκεκριμένα στο ομώνυμο άλμπουμ τους που έκανε θραύση το 1969.
Ο ιδιοκτήτης του, ένας εκκεντρικός επιχειρηματίας από το Λίβερπουλ, θέλησε να αποτίσει φόρο τιμής στα «Σκαθάρια», επιλέγοντας αυτόν τον πρωτότυπο τρόπο: Διακοπές μέσα σε ένα πλωτό θεματικό ξενοδοχείο όπου όλα θυμίζουν -τι άλλο;- τους Μπητλς.

«Το σκάφος βάφτηκε κίτρινο και η εσωτερική διακόσμηση είναι εμπνευσμένη από το λεύκωμα τού 1969. Ένα ψυχεδελικό σαλόνι, τρία υπνοδωμάτια και μία πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με τραπεζαρία περιμένουν τους τυχερούς για αξέχαστες διακοπές…

…Η ανακαίνιση κράτησε περίπου εννέα μήνες και δεν ήταν εύκολο πράγμα! Αρκεί να σας πω ότι για να βρω τα φωτιστικά έψαχνα πάνω από έναν χρόνο! Πάντως άξιζε τον κόπο και είμαι πολύ περήφανος για το αποτέλεσμα», σχολιάζει ο ο κ. Alfie Bubbles, ιδιοκτήτης του θεματικού πλωτού ξενοδοχείου.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το πλοίο ανήκε αρχικά στην Paramount Pictures και χρησιμοποιήθηκε σε διάφορες ταινίες, μεταξύ των οποίων στο «Κυνήγι του Κόκκινου Οκτώβρη», με πρωταγωνιστή τον Σον Κόνερι, που γυρίστηκε εν μέρει στο Λίβερπουλ.

Ο κ. Alfie Bubbles, μάλιστα, ευελπιστεί να γεμίσει τον κόσμο με πλωτά θεματικά ξενοδοχεία – ακόμη και τον Τιτανικό σκέφτεται να δημιουργήσει σε κάποιο μελλοντικό χρόνο! Οι τιμές των δωματίων κυμαίνονται από 149 έως 350 λίρες/βράδυ.






   perierga.gr


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...