Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Opel HydroGen4

Για πρώτη φορά, οι επί μακρόν εταίροι της Opel, TOTAL και ENERTRAG ξεκίνησαν να τροφοδοτούν ένα σταθμό αερίου στο Βερολίνο με υδρογόνο από αιολική ενέργεια. Και οι δύο εταιρίες δοκιμάζουν...
οχήματα κυψελών καυσίμου για καθημερινή χρήση. Ο σταθμός υβριδικής ενέργειας που λειτουργεί η ENERTRAG στην περιοχή Prenzlau του Βερολίνου προμηθεύει τώρα με ‘πράσινο’ υδρογόνο σταθμούς αερίου της TOTAL. Αυτό σημαίνει ότι τα οχήματα που συμμετέχουν στην κοινοπραξία CEP (Clean Energy Partnership) με την υποστήριξη της Γερμανικής κυβέρνησης θα τροφοδοτούνται τώρα με ‘καθαρό’ υδρογόνο προερχόμενο από αιολική ενέργεια. Το Opel HydroGen4 με καύσιμο της TOTAL ήταν το πρώτο όχημα που ανεφοδιάστηκε στο Βερολίνο με το νέο ‘πράσινο’ υδρογόνο.

Η χρήση υδρογόνου στο CEP project που παράγεται από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας είναι ορόσημο στην προσπάθεια για μετακινήσεις μηδενικών ρύπων. Το υδρογόνο μπορεί να αποθηκεύει ενέργεια μέσω ανανεώσιμων πηγών με διακυμάνσεις παραγόμενης ισχύος από αιολικά πάρκα. Με αυτή την έννοια, το υδρογόνο δεν προκαλεί βλαβερούς ρύπους ούτε όταν παράγεται ούτε όταν χρησιμοποιείται σαν καύσιμο. Οι υδρατμοί είναι η μοναδική εκπομπή από τα οχήματα κυψελών καυσίμου.

Η στρατηγική της Opel να φέρει όλο και περισσότερες ανανεώσιμες ενέργειες στην αγορά υποστηρίζοντας ενεργά τέτοια projects έχει τώρα πολύτιμη υποστήριξη με την έναρξη του πιλοτικού project στο Βερολίνο. Με την εφαρμογή δράσεων στην πράξη, κάνουμε ένα μεγάλο βήμα στο δρόμο για τη βιώσιμη μετακίνηση και την εκμετάλλευση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και εναλλακτικών καυσίμων.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...