Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ράλλυ Ακρόπολις: 7.200 ευρώ στα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ

«Το φετινό Ράλλυ Ακρόπολις χάρισε σε 4 παιδιά με αναπηρία πλήρες αποκαταστασιακό πρόγραμμα φυσικοθεραπείας για έναν ολόκληρο χρόνο, αποδεικνύοντας ότι το θαύμα της αγάπης ταξιδεύει με απίστευτη ταχύτητα, πέρα από χρονικά και γεωγραφικά όρια, δείγμα ανθρώπινης αλληλεγγύης και ανθρωπιάς!»

Με αυτά τα λόγια η κ. Μαριάννα Μόσχου, πρόεδρος του ΔΣ της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Παίδων (ΕΛΕΠΑΠ) επισφράγισε το αποτέλεσμα της δημοπρασίας των τριών συλλεκτικών χειροποίητων αγωνιστικών...
ποδηλάτων που σχεδίασε η redfish ispirations, κατασκεύασε η Fidusa και έθεσε σε δημοπρασία το www.ricardo.gr για λογαριασμό του Ράλλυ Ακρόπολις 2012.

Η πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ επίσης δήλωσε: «Εκ μέρους του ΔΣ της ΕΛΕΠΑΠ, θα ήθελα να εκφράσω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην οργανωτική επιτροπή του φετινού Ράλλυ Ακρόπολις και στην εταιρεία Fidusa, που με πολλή ευαισθησία προσέφεραν τα έσοδα της δημοπρασίας για τα παιδιά με αναπηρία, τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ.
Ευχαριστούμε επίσης θερμά τους φίλους-αγοραστές, που η αγάπη τους για το ποδήλατο και τον αθλητισμό έγινε πράξη αγάπης για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ.»

Σημειώνεται ότι, έπειτα από δύο εβδομάδες στον «αέρα», το πoδήλατο στα χρώματα της Citroen Total WRT ήταν αυτό με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα (9.192 επισκέψεις), τα περισσότερα «χτυπήματα» (479) και την υψηλότερη τιμή (2.666 ευρώ), ενώ ακολούθησε με 2.311 ευρώ το ποδήλατο της Ford WRT και με 2.226 αυτό της WRC Team MINI Portugal. Τόσο το Citroen όσο και το Mini «πήγαν» στο Κατάρ (!), και μάλιστα στα χέρια ενός και μόνο αγοραστή, ο οποίος σχολίασε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από αυτήν την ιδέα, καθώς και όσους εμπλέκονται στη φιλανθρωπική αυτήν κίνηση. Είμαι ευτυχισμένος που έγιναν δικά μου αυτά τα έργα τέχνης, ειδικότερα από τη στιγμή που τα χρήματα θα βοηθήσουν στο έργο της ΕΛΕΠΑΠ». Από την πλευρά του, ο Έλληνας κάτοχος, πλέον, του ποδηλάτου της Ford δήλωσε: «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που με ανταμείψατε με ένα καταπληκτικό ποδήλατο για τη δωρεά μου στην ΕΛΕΠΑΠ! Εύχομαι να ξαναδοθούν τέτοιες ευκαιρίες για φιλανθρωπικούς σκοπούς και σε επόμενες διοργανώσεις».

Η παραπάνω ενέργεια αφορά μια πρωτοβουλία της Οργανωτικής Επιτροπής του Ράλλυ Ακρόπολις 2012, η οποία υλοποιήθηκε χάρη στη συνεργασία των εταιρείων Fidusa και redfish inspirations και της ιστοσελίδας αγοραπωλησιών www.ricardo.gr


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...