Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ανακοίνωση ΟΜΑΕ: Δελτίο Τεχνικής Ταυτότητας Αυτοκινήτων Αγώνων Περιπέτειας & Trial K2-K3 4Χ4

Όπως ήδη είχε ανακοινωθεί μέσω του «ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4 2013», από το 2014 ΟΛΑ τα αυτοκίνητα που μετέχουν στους αγώνες 4X4 Περιπέτειας (Trophy & Wild Terrain) και οι Κατηγορίες Κ2 και Κ3 Trial θα εφοδιαστούν υποχρεωτικά με Δελτίο Τεχνικής Ταυτότητας (ΔΤΤ), σύμφωνα με τους εν ισχύ τεχνικούς κανονισμούς, καθώς και με τις επικείμενες αλλαγές/εγκυκλίους για τις οποίες άμεσα και έγκαιρα θα λαμβάνουν γνώση τα σωματεία (τα οποία έχουν υποχρέωση να ενημερώνουν τους αθλητές τους), καθώς και οι αθλητές – αγωνιζόμενοι, μέσω της ανάρτησής τους στο site της ΟΜΑΕ.

Ως έναρξη της όλης διαδικασίας ορίζεται ο...
Τεχνικός Έλεγχος στον επικείμενο αγώνα Trophy της Εύβοιας 3-6/4/14, όπου βέβαια θα μπορούν να βγάλουν ταυτότητα και αυτοκίνητα που δεν μετέχουν στον αγώνα.

Τυχόν παρατηρήσεις - ελλείψεις που θα διαπιστωθούν και γραφτούν στα ΔΤΤ των αυτοκινήτων, τη συγκεκριμένη ημερομηνία, θα πρέπει να αποκατασταθούν οπωσδήποτε μετά τον αγώνα. Σε αυτοκίνητα με μη αποκαταστημένες παρατηρήσεις ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ η Εκκίνηση ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ, όπως βέβαια και σε αυτοκίνητα ΧΩΡΙΣ ΔΤΤ.

Για όσα αυτοκίνητα δεν εκδώσουν ΔΤΤ στον αγώνα της Εύβοιας θα πρέπει ΡΗΤΑ στον επόμενο αγώνα να είναι σύμφωνα με τους εν ισχύ Τεχνικούς Κανονισμούς καθώς και με τις όποιες πιθανές διευκρινιστικές - διορθωτικές εγκυκλίους προκύψουν μετά τον αγώνα Trophy της Εύβοιας, έτσι ώστε να εφοδιαστούν ΤΟΤΕ με ΔΤΤ για να ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΕΚΚΙΝΗΣΟΥΝ τον αγώνα.

Το παράβολο έκδοσης ΔΤΤ το οποίο βαρύνει τον αγωνιζόμενο ανέρχεται στα 40 €, για όσες εκδοθούν έστω και με παρατηρήσεις στον ΤΕ του 2ου TROPHY Εύβοιας την 3/4/2014, λόγω συγκεντρωτικής παρουσίας αυτοκινήτων, ενώ το παράβολο των μεμονωμένων εκδόσεων ΔΤΤ είναι (όπως ορίζεται από τις Εγκυκλίους της ΕΠΑ/ΟΜΑΕ) 80 €. Τέλος σε περίπτωση που αγωνιζόμενος θέλει να προμηθευθεί Αγωνιστικές Πινακίδες για το αυτοκίνητό του με ετήσια ισχύ, το παράβολο είναι 100 €/έτος, και μπορεί να γίνει συγχρόνως με την έκδοση ΔΤΤ στην Εύβοια.
[OMAE]

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...