Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

SUV από την ισπανική αυτοκινητοβιομηχανία

Ένα compact SUV (Sport Utility Vehicle) θα προστεθεί στην γκάμα της SEAT μετά από δύο χρόνια δουλειάς πάνω στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη του. Το εμπορικό λανσάρισμα του νέου μοντέλου θα ξεκινήσει το 2016.

«Αυτό είναι μια εξαιρετική είδηση, δεδομένου ότι η SEAT μπαίνει σε νέα εδάφη και σε μια από τις μεγαλύτερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες κατηγορίες στον κόσμο»,
δήλωσε ο Πρόεδρος της SEAT Jürgen Stackmann κατά την συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση των ετήσιων αποτελεσμάτων του 2013. Πρόσθεσε επίσης ότι «το SUV είναι ένας σημαντικός πυλώνας για την μελλοντική στρατηγική μας και ένα σημαντικό βήμα στην πορεία για την επίτευξη βιώσιμης κερδοφορίας για την εταιρεία».

Η απόφαση για το SUV αποτελεί σαφή ένδειξη της δέσμευσης του Ομίλου Volkswagen στην ισπανική μάρκα. Το νέο μοντέλο έρχεται να ανταγωνιστεί σε μια αναπτυσσόμενη κατηγορία που αντιπροσωπεύει σχεδόν ένα εκατομμύριο αυτοκίνητα το χρόνο μόνο στην Ευρώπη, η οποία έχει σημειώσει αύξηση κατά 40% τα τελευταία πέντε χρόνια και προβλέπεται να αυξηθεί ακόμα περισσότερο στο μέλλον. Επιπλέον το λανσάρισμα του σημαίνει την περαιτέρω διεύρυνση της γκάμας μοντέλων SEAT, ώστε η μάρκα να διατηρήσει την σημερινή δυναμική της ανάπτυξη, μετά το επιτυχημένο λανσάρισμα της οικογένειας Leon, ένα μοντέλο που έχει λάβει πολλές διακρίσεις και βραβεία σε όλη την Ευρώπη.

Το νέο SUV θα αναπτυχθεί από το Τεχνικό Κέντρο της SEAT στο Martorell, ένα μοναδικό κέντρο στο είδος του στην νότια Ευρώπη, που απασχολεί περισσότερους από 900 μηχανικούς με αφοσίωση στην καινοτομία.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...