Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Θρυλικές πίστες θα φιλοξενήσουν το Ενιαίο Πρωτάθλημα Seat Leon Eurocup 2014. Νέο Leon Cup Racer με 330 PS/243 kW και κορυφαία τεχνολογία

Το νέο SEAT Leon Eurocup θα επισκεφθεί μερικούς από τους πιο διάσημους αγωνιστικούς προορισμούς του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων του Spa-Francorchamps, της Monza και του Nürburgring, αρχής γενομένης από τον Μάιο.

Πρωταγωνιστής το νέο SEAT Leon Cup Racer, ένα κορυφαίας τεχνολογίας και απόδοσης αγωνιστικό αυτοκίνητο με 330 PS/243 kW, που σηματοδοτεί το επόμενο κεφάλαιο στην πλούσια αγωνιστική κληρονομιά της SEAT Sport, που χρονικά εκτείνεται για...
περισσότερο από τέσσερις δεκαετίες. Η Ισπανική μάρκα το 2008 και 2009 κέρδισε τον παγκόσμιο τίτλο του FIA World Touring Car Championships, ενώ περισσότερα από 450 αγωνιστικά αυτοκίνητα πωλήθηκαν σε πελάτες σε όλο τον κόσμο κατά την διάρκεια των 12 αγωνιστικών σεζόν του SEAT Leon Supercopa.

To 2014, το νέο SEAT Leon Eurocup θα επισκεφθεί έξι Ευρωπαϊκές πίστες, παράλληλα με το FIA WTCC και το International GT Open, που αρχίζει στο Nürburgring στις 2-4 Μαΐου. Θα ακολουθήσουν επισκέψεις στο Salzburging στην Αυστρία και σε πίστες Formula 1 που περιλαμβάνουν το Silverstone στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Spa-Francorchamps στο Βέλγιο, την Monza στην Ιταλία και την πίστα Circuit de Barcelona-Catalunya στην Ισπανία.

Κάθε αγωνιστικό Σαββατοκύριακο αποτελείται από ένα 90λεπτο στην πίστα για ελεύθερα και χρονομετρημένα δοκιμαστικά, τα οποία προηγούνται δύο αγώνων ταχύτητας 50 με 60 χιλιομέτρων, με ελκυστικά χρηματικά έπαθλα. Τα αυτοκίνητα είναι διαθέσιμα προς πώληση στην τιμή των 70.000€ (χωρίς ΦΠΑ) και τους τελευταίους μήνες έχουν βελτιωθεί στα χέρια του οδηγού δοκιμών της SEAT Sport, Jordi Gené.

Το εμπροσθιοκίνητο SEAT Leon Cup Racer εφοδιάζεται με έναν δίλιτρο, τετρακύλινδρο, υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα με μέγιστη ισχύ 330PS/243KW και μέγιστη ροπή 400Nm. Η μετάδοση ισχύος στον εμπρός άξονα γίνεται από ένα 6-τάχυτο κιβώτιο. Ζυγίζοντας 1.150 κιλά και με ένα rollcage πιστοποιημένο από την FIA, το αυτοκίνητο διατηρεί το DNA του Leon παραγωγής, όντας 16,6 cm φαρδύτερο με διακριτικά αεροδυναμικά βοηθήματα και τροχούς 18 ιντσών.

Ο Επικεφαλής της SEAT Sport και Υπεύθυνος για τις δραστηριότητες του μηχανοκίνητου αθλητισμού της μάρκας, Jaime Puig είπε «Η νέα γενιά Leon αποτελεί το επόμενο βήμα της συνεχούς δέσμευσης της SEAT Sport να παρέχει στους πελάτες υψηλής αξίας, υψηλής τεχνολογίας και υψηλού ανταγωνισμού μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ανακοινώνοντας τώρα το αγωνιστικό μας ημερολόγιο που περιλαμβάνει πίστες όπως το Spa και την Monza, η αντίστροφη μέτρηση για το SEAT Leon Eurocup έχει πραγματικά αρχίσει».

Ημερολόγιο 2014 SEAT Leon Eurocup:

1. Nürburgring, Γερμανία, 2-4 Μαΐου
2. Salzburgring, Αυστρία, 23-25 Μαΐου
3. Silverstone Circuit, Ηνωμένο Βασίλειο, 18-20 Ιουλίου
4. Circuit de Spa-Francorchamps, Βέλγιο, 5-7 Σεπτεμβρίου
5. Autodromo di Monza, Ιταλία, 26-28 Σεπτεμβρίου
6. Circuit de Barcelona-Catalunya, Ισπανία, 17-19 Οκτωβρίου

Από το 1970, η Ισπανική μάρκα έχει δημιουργήσει μια πλούσια αγωνιστική κληρονομιά, κερδίζοντας τον παγκόσμιο τίτλο του WTCC το 2008 και 2009 και τρέχοντας με επιτυχία σε δημοφιλή Ενιαία Πρωταθλήματα.
Μέσω άλλων διεθνών και εγχώριων προγραμμάτων, η SEAT Sport έχει κατακτήσει περισσότερους από 25 αγωνιστικούς τίτλους.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...