Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross: 2η & 3η Θέση για τον Γιώργο Ηλιόπουλο & πολύ καλή εμφάνιση από τον Γιάννη Μόσιο στον 1ο αγώνα του Π.Π. ΜΧ της χρονιάς

O Γιώργος Ηλιόπουλος κατάφερε να κάνει πολύ καλή εμφάνιση στον πρώτο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος MX, κερδίζοντας μια 2η και μια 3η θέση στα δύο σκέλη του αγώνα.

Το αναβαθμισμένο τερέν της πίστας στη Χαλκίδα, φιλοξένησε τον 1ο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος MX, που έγινε την Κυριακή 30 Μαρτίου 2014. Ο αναβάτης της KTM South East Europe SA, Γιώργος Ηλιόπουλος, ήρθε στον αγώνα για να επιβεβαιώσει την πολύ δουλειά που έκανε στο διάστημα που μεσολάβησε από τον τελευταίο αγώνα του 2013.

Η βροχή που έπεσε το πρωί του Σαββάτου έφερε το τερέν σε κατάσταση που...
απαιτούσε εμπειρία ώστε να επιτευχθούν καλοί χρόνοι. Ο Γιώργος Ηλιόπουλος πήρε την 4η θέση της κατάταξης των δοκιμαστικών, εξασφαλίζοντας μια καλή θέση στην εκκίνηση του αγώνα.

Ο αγώνας της Κυριακής έγινε με καλοκαιρία και τους αναβάτες ορεξάτους για οδήγηση. Με το που έπεσε η μπάρα της εκκίνησης του 1ου σκέλους, ο Γιώργος Ηλιόπουλος, πάνω στο KTM 450 SX-F βρέθηκε πίσω από τους Κουζή και Κοντολέτα οι οποίοι έκαναν μικρή διαφορά την οποία ο Ηλιόπουλος δεν κατάφερε να καλύψει μέχρι το τέλος του αγώνα, κατακτώντας τελικά την 3η θέση.

Στο 2ο σκέλος ο αναβάτης της KTM μπήκε στον αγώνα με στόχο τη νίκη, κάτι που όμως δεν κατάφερε. Προσπάθησε να κυνηγήσει και να πιέσει τον Κουζή σε όλο τον αγώνα, όμως ο τελευταίος, οδηγώντας εξαιρετικά, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Ηλιόπουλο που τελικά έμεινε στη 2η θέση.

Το τέλος της ημέρας βρήκε τον Κουζή 1ο στη βαθμολογία και τον Ηλιόπουλο στη 2η θέση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος MX, αφήνοντας όμως ανοικτούς λογαριασμούς για ένα πρωτάθλημα που αναμένεται να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Άκρως ικανοποιητική ήταν και η εμφάνιση του Γιάννη Μόσιου στην MX2. Ο αναβάτης της KTM, οδηγώντας μια μοτοσυκλέτα KTM 250 SX-F, ξεκίνησε από την 8η θέση της εκκίνησης και μπήκε στον αγώνα για να κερδίσει όσες περισσότερες θέσεις μπορούσε. Τελικά κατάφερε και πήρε την 5η θέση στο 1ο σκέλος του αγώνα ενώ στο 2ο σκέλος κατετάγη 6ος, δίνοντας όμορφες μάχες με τον Αλέξανδρο Γεωργαντά.

Πρεμιέρα και για τον Δημήτρη Κατηγιάννη, μέλος του Επίσημου Δικτύου Επισκευαστών της KTM SEE στην Λάρισα, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα MX 2014. Ο Δημήτρης θα ακολουθεί την αγωνιστική ομάδα της KTM SEE ως Τεχνικός Υπεύθυνος του νεαρού αγωνιζόμενου Γιάννη Μόσιου προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες τόσο στον αναβάτη της εταιρίας, όσο και στους υπόλοιπους ιδιώτες αναβάτες που συμμετέχουν με KTM, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι η "πορτοκαλί οικογένεια" της ΚΤΜ είναι πάντα "Ready to Race".






www.ktm.com | Αποτελέσματα: www.amotoe.gr | Φωτογραφίες: www.mxin.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...