Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τα MINI Paceman GoalCooper και Opel Astra Copacabana για τους λάτρεις του ποδοσφαίρου...

Τα MINI Paceman GoalCooper και Opel Astra Copacabana ειδικά για την ημέρα της Πρωταπριλιάς!
Τα MINI Paceman GoalCooper και Opel Astra Copacabana...είναι τα πρωταπριλιάτικα αστεία των συγκεκριμένων εταιρειών που όπως έδειξαν τα πράγματα σε πολλούς ήταν απόλυτα πιστευτά! Για να δούμε τις σχετικές ανακοινώσεις των εν λόγω μοντέλων από τις εταιρείες για την πρωταπριλιά!


"MINI Paceman GoalCooper: Το ΜΙΝΙ σουτάρει και σκοράρει."


Μόναχο. Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε στη Βραζιλία και οι φίλοι του ποδοσφαίρου ετοιμάζονται για το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς σε όλο τον κόσμο. Μπλούζες και σημαίες είναι σε πρώτη ζήτηση αλλά το ερώτημα παραμένει: Ποια θα είναι η επικρατέστερη επιλογή αυτοκινήτου για τους ενθουσιώδεις φιλάθλους στα μέσα του Ιουνίου; Το MINI σίγουρα θα ξεχωρίσει με την αντισυμβατική φιλοσοφία του και με μία εμφάνιση που τιμά το δημοφιλές άθλημα: Το MINI Paceman GoalCooper.

Αυτός ο κορυφαίος διεθνής παίκτης βασίζεται στο MINI John Cooper Works Paceman, και διαθέτει όλα τα προσόντα για να περάσει από τους προκριματικούς στον τελικό. Η ομάδα Σχεδίασης ΜΙΝΙ με αρχηγό τον Oliviero Weilinho συνδύασε το πράσινο, το μπλε και το κίτρινο του Danielson δίνοντας στο ΜΙΝΙ ένα αρχικό προβάδισμα 1:0.

Ο εσωτερικός διάκοσμος κάθε άλλο παρά … οφσάιντ είναι, τα πατάκια σε Brasileiro Green παραπέμπουν σε συνθετικό χλοοτάπητα ενώ ο κρυφός φωτισμός MINI LED δημιουργεί ατμόσφαιρα γηπέδου. Με τέτοιο εξοπλισμό, το ‘Μεξικάνικο κύμα’ θα ξεκινήσει και από τα τέσσερα καθίσματα του MINI Paceman GoalCooper που είναι σε πλήρη ετοιμότητα για να αναβιώσει τις αμφιλεγόμενες αποφάσεις των διαιτητών και τα θεαματικά γκολ μέσω live web stream. Μία βάση γενικής χρήσης για smartphones και μία πίσω βάση για Apple iPad υπόσχονται τέλεια εικόνα για τους θεατές από τις … πίσω κερκίδες.

Για να εκτονωθεί η ένταση πριν τον αγώνα ή λίγη ψυχαγωγία στο διάλειμμα του ημιχρόνου, το MINI Paceman GoalCooper περιλαμβάνει ένα ‘επιτραπέζιο’ ποδοσφαιράκι στην Κεντρική Ράγα.

Το MINI Paceman GoalCooper είναι πλήρως εξοπλισμένο για προπόνηση ανάμεσα στα ματς. Οι πλάτες των πίσω καθισμάτων αναδιπλώνονται, ενώ το πορτμπαγκάζ που φέρει επένδυση χλοοτάπητα AstroTurf μετατρέπεται σε τέρμα. Το δίχτυ στερεώνεται πίσω από τα εμπρός καθίσματα. Το MINI Paceman GoalCooper έχει κορυφαία αμυντική γραμμή που δυσκολεύει πολύ την επίτευξη γκολ.

Μόλις οι αισθητήρες του Park Distance Control (PDC), σε συνδυασμό με τους αισθητήρες παρακολούθησης εσωτερικού του συστήματος συναγερμού καταγράψουν ένα σουτ με πιθανότητα γκολ, λειτουργεί η ηλεκτρική πίσω πόρτα, κλείνοντας άμεσα το πίσω άνοιγμα, αποκρούοντας τη μπάλα και διατηρώντας ‘καθαρό’ το χώρο.

Αν ένας παίκτης περάσει με επιτυχία τον ‘τερματοφύλακα’ μπορεί να μοιραστεί την επιτυχία του άμεσα με άλλους οδηγούς ΜΙΝΙ. Μόλις ακουστεί το σφύριγμα λήξης μετά από 90 λεπτά, το σκορ μεταδίδεται στο iPad στο εσωτερικό του ΜΙΝΙ μέσω ειδικής εφαρμογής MINI Connected App του MINI Paceman GoalCooper. Χάρη στην ευφυή συνδεσιμότητα, τα αποτελέσματα μπορούν να συγκριθούν online με άλλους εγγεγραμμένους χρήστες οποιαδήποτε στιγμή. Ο πίνακας ενημερώνεται καθημερινά και στο τέλος του τουρνουά ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Κοινότητας ΜΙΝΙ θα σηκώσει το τρόπαιο.

Το νέο αστέρι της ΜΙΝΙ Team θα παρουσιαστεί επίσημα φέτος την 1η Απριλίου. Όλες οι λεπτομέρειες που αφορούν τέλη μεταφορών και διάρκεια συμβολαίων θα παραμείνουν αυστηρά εμπιστευτικές μέχρι τότε.




"Αποκλειστικό Opel Astra Copacabana Για Λάτρεις του Ποδοσφαίρου
Εξωτική έκδοση Astra με ασυναγώνιστο πακέτο για τους τελικούς στη Βραζιλία"

Το νέο Opel Astra Copacabana μεταφέρει την ηλιόλουστη και παθιασμένη ατμόσφαιρα της Βραζιλίας στους Ευρωπαϊκούς δρόμους. Αυτή η ειδική έκδοση αποτελεί ‘must’ για όλους τους γνήσιους ποδοσφαιρόφιλους – από το Ρότερνταμ μέχρι την Κωνσταντινούπολη και από το Λίβερπουλ μέχρι τη Ντόρτμουντ. Με το σπορ Astra, η Opel συνεχίζει να δίνει το παρών στο διεθνές επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Το Copacabana σαγηνεύει σαν ένας Βραζιλιάνος μάγος της μπάλας και αναμένεται να κάψει καρδιές σε κάθε του εμφάνιση φέτος το καλοκαίρι.

Βραζιλιάνικη σημαία στην οροφή, φοίνικες και χορευτικές γραμμές στις πόρτες: το εξωτερικό δηλώνει απερίφραστα το γνήσιο Νοτιοαμερικάνικο ταμπεραμέντο του. Κάτω από το καπό, βρίσκεται ετοιμοπόλεμος ο νέος βενζινοκινητήρας 1.6 Turbo 200 hp/147 kW. Η επιτάχυνση 0 - 100 km/h σε 7,9 δευτερόλεπτα κολλά τον οδηγό στο κάθισμά του που είναι επενδυμένο από αληθινό χλοοτάπητα. Πραγματικό έργο τέχνης: οι σχεδιαστές εσωτερικού της Opel επεξεργάστηκαν με επιτυχία το αυθεντικό γρασίδι του διάσημου Maracanã Stadium. Κάθε αυτοκίνητο συνοδεύεται από πιστοποιητικό γνησιότητας του ‘ιερού’ χλοοτάπητα. Το ίδιο αυθεντικοί είναι οι χώροι για τα πόδια, γεμάτοι με την πιο λεπτή άμμο της Copacabana – της παραλίας που χάρισε στο Astra το όνομά του. Επιπλέον, κάθε έκδοση συνοδεύεται από ένα μοδάτο ζευγάρι σανδάλια.

Ηχώντας σε ρυθμούς Samba ή Vuvuzela, η κόρνα δημιουργεί αληθινή ατμόσφαιρα σταδίου, όπως και το μηχάνημα πώλησης αναψυκτικών που φτιάχνει παγωμένα κοκτέιλ Καϊπιρίνια – χωρίς αλκοόλ ασφαλώς, αφού η Cachaça (εθνικό ποτό της Βραζιλίας) δημιουργεί ένα τούρμπο κοκτέιλ που μεταφέρεται κατευθείαν στο ρεζερβουάρ. Το Astra Copacabana είναι Βραζιλιάνικο όσο ο Pelé και Γερμανικό όσο ο Jürgen Klopp – ένα πραγματικά εκρηκτικό μίγμα: θα πωλείται στην τιμή των 24.444,44 ευρώ από την 1η Απριλίου στις Εκθέσεις Διανομέων Opel!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...