Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Iker Casillas & Ricardo Kaka : Hyundai Brand Ambassandors για το Μουντιάλ της Βραζιλίας


Η Hyundai Motor Company, επίσημος συνεργάτης της Διεθνούς Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (FIFA), ανακοίνωσε ότι έχουν επιλεγεί ο Ισπανός Iker Casillas και ο Βραζιλιάνος Ricardo Kaka ως Πρεσβευτές της μάρκας για το Παγκόσμιο Κύπελλο «FIFA World Cup Brazil ™».

"Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε αυτά τα θρυλικά αστέρια του ποδοσφαίρου ως Πρεσβευτές μας στο Παγκόσμιο Κύπελλο" δήλωσε ο κ. Tak Uk Im, Executive Vice President & Chief Operating Officer ( COO ) της Hyundai Motor Company. «Μέσω των Casillas και Kaka, ελπίζουμε να...
μεταφέρουμε το πάθος και τον ενθουσιασμό του τουρνουά με κάθε γωνιά του κόσμου, ενώ για άλλη μια φορά αποδεικνύουμε τη δέσμευση της Hyundai Motor στο πιο δημοφιλές άθλημα στον κόσμο. "

Ο Iker Casillas, τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης CF, έχει συμμετάσχει τρεις φορές στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου της FIFA και θεωρείται ένας από τους καλύτερους γνώστες του αθλήματος. Ομοίως, ο Ricardo Kaka, αγωνίζεται ως μέσος στη Μίλαν, έχει παίξει επίσης στο Παγκόσμιο Κύπελλο τρεις φορές και τιμήθηκε με το « FIFA World Player of the Year » και το « Ballon d'Or » το 2007 .

Επιπλέον, στη Βραζιλία, η Hyundai Motor επέλεξε τον Emboaba Oscar ως τοπικό εκπρόσωπο της μάρκας για το τουρνουά . Ο Oscar αγωνίζεται σήμερα ως μέσος στην Τσέλσι F.C.

Οι Πρεσβευτές της μάρκας Hyundai θα διαδραματίσουν κεντρικό ρόλο στην οικοδόμηση σχέσεων μεταξύ της Hyundai Motor και των οπαδών του ποδοσφαίρου, μέσα από ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων που θα πραγματοποιηθούν μέσα στο έτος. Οι δραστηριότητες θα περιλαμβάνουν τηλεοπτικές και έντυπες διαφημίσεις, ψηφιακά προγράμματα μάρκετινγκ και διάφορες εκδηλώσεις.
Η συνεργασία της Hyundai με τη FIFA ξεκίνησε το 1999 και έχει συμφωνηθεί να διαρκέσει μέχρι το 2022. Η Hyundai Motor έχει υποστηρίξει επιτυχώς σημαντικά γεγονότα, όπως το FIFA World Cup ™ στην Κορέα - Ιαπωνία (2002), στη Γερμανία (2006) και τη Νότιο Αφρική (2010) καθώς και άλλες διοργανώσεις, όπως το FIFA Confederations Cup . Η επιτυχημένη χορηγία του διεθνούς ποδοσφαίρου έχει συμβάλει σε μεγάλο βαθμό στην ισχυρή και συνεχή βελτίωση της αναγνωρισιμότητας της Hyundai Motor και της εικόνας της μάρκας.

<Προφίλ>
Iker Casillas Fernández (Ισπανία , 32 )
- Ομάδα/Θέση : Ρεάλ Μαδρίτης C.F. (Από το 1999 ) / Τερματοφύλακας ( GK )
- Μέλος της Εθνικής ομάδας της Ισπανίας στο Euro 2000
- Μέλος της Εθνικής ομάδας της Ισπανίας στα Παγκόσμια κύπελλα (FIFA World Cup ™) 2002 ~ 2010
- Έχει βραβευθεί ως « ο καλύτερος τερματοφύλακας » στο 2009 LFP Award
- Βραβεύτηκε με το «Adidas Golden Glove» στο Παγκόσμιo κύπελλo (FIFA World Cup ™) το
2010 στη Νότιο Αφρική
- Κατατάχθηκε δεύτερος στην κατηγορία «Καλύτερος Τερματοφύλακας του Κόσμου του 21ου
αιώνα» του IFFHS για το 2012

Ricardo Kaka (Βραζιλία , 31)
- Ομάδα / Θέση : Μίλαν (Από το 2013 ) / Μέσος ( MF )
- Μέλος της Εθνικής Ομάδας της Βραζιλίας στα Παγκόσμια κύπελλα (FIFA World Cup ™) 2002 ~ 2010
- Βραβευμένος ως «Παίκτης της Χρονιάς» στα Lega Serie A 2004 & το 2007
– Βραβευμένος από την UEFA με το «UEFA Best Player in Europe Award» το 2007
- Βραβευμένος από την FIFA με τα «FIFA World Player of the Year» & « Ballon d'Or » το 2007
- Βραβευμένο με την «Adidas Golden Ball » στο FIFA Confederations Cup ™ του 2009.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...