Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Διπλή νίκη του Παναγιώτη Κουζή με Honda CRF450R στον 1ο αγώνα Motocross 2014 στη Χαλκίδα

Απόλυτη ήταν η επικράτηση του Παναγιώτη Κουζή στον 1ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross που πραγματοποιήθηκε στη Χαλκίδα την Κυριακή 30 Μαρτίου 2014. Ο 12 φορές πρωταθλητής οδηγώντας Honda CRF450R, μία συμμετοχή της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε., δεν άφησε περιθώριο αμφισβήτησης στους υπόλοιπους αναβάτες της μεγάλης κατηγορίας ΜΧ1, τερματίζοντας στην πρώτη θέση και στα 2 σκέλη του αγώνα.

Με τη διπλή του νίκη στον αγώνα της Χαλκίδας ο Παναγιώτης Κουζής βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της κατηγορίας ΜΧ1 με 50 βαθμούς. Στη 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 21 βαθμούς βρίσκεται ο Μανώλης Σκύβαλος και στην 9η θέση με 13 βαθμούς ο Βασίλης Σιαφαρίακας, συμμετοχές της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε,. με Honda CRF 450R. 


Στην κατηγορία ΜΧ2 ο Παναγιώτης Παπίλας, συμμετοχή και αυτός της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε., οδηγώντας μία Honda CRF250R τερμάτισε στη 2η και 3η θέση αντίστοιχα στα 2 σκέλη του αγώνα, βάζοντας και αυτός με τη σειρά του υποψηφιότητα για τον τίτλο της κατηγορίας ΜΧ2.

Μετά τον τερματισμό ο Παναγιώτης Κουζής δήλωσε: «ο 1ος αγώνας της χρονιάς στη Χαλκίδα ήταν δύσκολος, είχε έντονο ανταγωνισμό, πολύ καλή οργάνωση, πολλές συμμετοχές και πολλούς θεατές. Έχοντας πραγματοποιήσει εντατική προπόνηση και έχοντας μία πολύ καλά προετοιμασμένη μοτοσυκλέτα, η οποία δούλεψε άψογα καταφέραμε το ιδανικό αποτέλεσμα στο ξεκίνημα της χρονιάς. Τώρα ξεκινούμε την προετοιμασία μας για τον 2ο αγώνα του πρωταθλήματος στα Γιαννιτσά στις 12-13 Απριλίου 2014.

Η βαθμολογία των αθλητών μετά τον 1ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross 2014 στη Χαλκίδα είναι:





Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...