Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Dirt Heroes: 6 ώρες με τον κολλητό μου στο Κρυονέρι, στις 4 Μαίου 2014

Για πρώτη φορά στην Αττική- ένας αγώνας κατηγορίας OPEN, 6 ωρών για ζευγάρια - άντρες, γυναίκες ή μικτά - στο Κρυονέρι

Το MBike και η Τrail Project, διοργανώνουν το "Dirt Heroes", έναν αγώνα κατηγορίας OPEN, 6 ωρών για ομάδες των δύο ατόμων, στο Κρυονέρι Αττικής.

Σε μια γρήγορη, τεχνική διαδρομή μόλις λίγα χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης, στο Κρυονέρι, οι συμμετέχουσες ομάδες των δύο ατόμων, καλούνται να συνεργαστούν και να αποδείξουν ποιός είναι ο ήρωας της σκόνης ή της λάσπης ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες...


Ένας αγώνας για "υπερήρωες" - ανδρες και γυναίκες - καθώς συνδυάζει αντοχή, ταχύτητα, τεχνική και στρατηγική. Πάρτε λοιπόν τον κολλητό ή την κολλητή σας κι ελάτε σε έναν μοναδικό αγώνα, πόνου και διασκέδασης.

Ο αγώνας, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Μαίου 2014, θα διαρκέσει 6 ώρες, σε μια πίστα μήκους 9 περίπου χιλιομέτρων και νικητής θα αναδειχτεί το ζευγάρι που θα κάνει τους περισσότερους γύρους των 9 χιλιομέτρων στις 6 ώρες.

Το ζευγάρι που θα κερδίσει τη γενική κατάταξη - εκτός από το ότι θα ανακηρυχτεί "Υπερήρωας" και φυσικά θα γίνει εξώφυλλο στο ΜΒΙΚΕ - θα κερδίσει 1000 ευρώ που είναι και το έπαθλο για τον πρώτο νικητή καθώς καθώς, ούτε οι ήρωες δεν τρέχουν τσάμπα πλέον...

Για την ομάδα που θα κερδίσει τη δεύτερη και την τρίτη θέση αντίστοιχα θα υπάρξουν σημαντικά δώρα τα οποία θα ανακοινωθούν σύντομα.

Στη φόρμα συμμετοχής που θα βρείτε στο "Φόρμα Συμμετοχής", εκτός από τα στοιχεία σας, μπορείτε να συμπληρώσετε και "Ονομα Ομάδας", ώστε να αποκτήσει το... παιχνίδι ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Αρχίστε να προετοιμάζεστε από τώρα γιατί ο αγώνας αναμένεται σκληρός και οι εκπλήξεις - που θα αρχίσουν να ανακοινώνονται σύντομα - θα σας κάνουν να "πετάξετε" από τη χαρά σας.


Σας περιμένουμε!
http://www.mbike.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...